Öðrencilerin isteðini geri çevirmedilerGaziantep Valisi Davut Gül, Büyükþehir Belediye Baþkaný Fatma Þahin ve Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý, Üniversiteye hazýrlýk kurslarýna katýlan öðrencilerin akýllý tahta isteðine kayýtsýz kalmadý.Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Nizip ilçesini ziyaret eden Gaziantep Valisi Davut Gül ve Büyükþehir Belediye Baþkaný Fatma Þahin arsasý Nizip Belediyesi tarafýndan tahsis edilen hayýrsever iþ adamý ve Nizip Ticaret Odasý Baþkaný Mehmet Özyurt tarafýndan ilçeye kazandýrýlan Mehmet Özyurt Taziye Evi ile Süheyla Özyurt Eðitim Merkezi'ni ziyaret etti.Ziyaret kapsamýnda Nizip Belediyesi'nin ev sahipliðinde düzenlenen üniversiteye hazýrlýk kurslarýnda eðitim alan öðrencilerle bir araya gelen Gül, Þahin ve Sarý, burada öðrencilerle bir süre sohbet ederek bir ihtiyaçlarýnýn olup olmadýðýný sordular.Bunun üzerine söz alan bazý öðrenciler, eðitim merkezimiz çok iyi burada ücretsiz bir þekilde ders alýyoruz hayýrseverimize ve Nizip Belediyesi'ne teþekkür ederiz ancak bizim sizlerden bir isteðimiz var oda sýnýflarýmýzda akýllý tahtalarýmýza ihtiyaç var bunu giderirseniz memnun kalýrýz diyerek taleplerini illettiler.Öðrencilerin taleplerine kayýtsýz kalmayan Vali Gül, bizler sizler için varýz sizin en iyi þartlarda eðitim almanýz için ne gerekiyorsa yapmaya hazýrýz. Ýstemiþ olduðunuz akýllý tahtalarýn ikisini valiliðimiz diðerlerini de Büyükþehir ve Nizip Belediyemiz karþýlayacaktýr. Þimdiden hayýrlý olsun baþarý sizden destek bizden dedi.Öðrencilerde memnuniyetlerini dile getirerek Gaziantep Valisi Davut Gül, Büyükþehir Belediye Baþkaný Fatma Þahin ve Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý'ya teþekkür ettiler.