Türkan-Mustafa Bozar Kýz Kur'an Kursu törenle açýldýHayýrsever Bozar Ailesi tarafýndan Nizip ilçesine kazandýrýlan Türkan-Mustafa Bozar Kýz Kur'an Kursu düzenlenen törenle açýldý.Ýstiklal Marþý ve Kur'an-ý Kerim tilavetiyle baþlayan törende konuþan Gaziantep Valisi Davut Gül, hayýrsevere ve Kursun açýlmasýnda gayret gösteren Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý'ya teþekkür etti.Nizip ilçesinin hayýr sahipleri ve idarecileri konusunda örnek bir ilçe olduðunu söyleyen Vali Gül, þunlarý kaydetti.''Bugün Bozar ailesinin yapmýþ olduðu hizmet için buradayýz Allah razý olsun ailece Nizip'te böylesine hayýrlý bir iþe niyet ederek bu hizmeti hayata geçirdiler. Bu kurslarda yetiþen evlatlarýmýz bizlerin hem bu dünyada hem de öbür dünyada önderi olacaktýr. Bu sebeple kýymetli ailemize bir kez daha teþekkür ediyorum Allah hayýrlarýný kabul eylesin Allah sayýlarýný artýrsýn'' sözlerine yer verdi.Büyükþehir Belediye Baþkaný Fatma Þahin ise, ''Bugün açýlýþýný gerçekleþtirdiðimiz Kýz Kur'an kursumuzun ilçemize, þehrimize ve ülkemize hayýrlý olmasýný diliyor ve bu güzel eseri ilçemize kazandýran kýymetli ailemize ise sonsuz teþekkür ediyorum. Rabbim bizleri böylesine güzel iþlerle uðraþanlardan eylesin rabbim hayýr sahiplerimizden razý olsun çok teþekkür ediyorum saygýlarýmý sunuyorum'' dedi.Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý da, ''Bu tür hayýr iþlerinde niyet hayýr akýbet hayýrdýr. Ben kýymetli hayýrseverlerimize þahsým ve hemþerilerim adýna sonsuz teþekkür ediyorum. Ýnþallah hafýzlarýmýz bundan sonraki eðitimlerini bu güzel ortamda tamamlayarak insanlara hizmet yolunda adýmlarýný atacaklar. Bu noktada rahmetli Mustafa Bozar amcamýz adýna hayýrlý evlatlarý tarafýndan böylesine anlamlý ve önemli bir yatýrýmýn ilçemize kazandýrýlmasýnda dolayý çok mutluyum. Ben tekrardan hayýr sahiplerimize teþekkür ediyor kursumuzun ilçemize hayýrlý olmasýný temenni ediyorum ''dedi.Hayattaki en önemli yatýrýmýn insana ve geleceðe yapýlan yatýrým olduðunu ifade eden Hayýrsever Harun Bozar ise, Kursun yapýlmasýna vesilen olan Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý ve emeði herkese teþekkür ederek tüm iþ insanlarýný insanlara faydalý olacak yatýrýmlarý yapmaya davet etti.Konuþmalarýn ardýndan açýlýþý yapýlan Kur'an Kursu'nu gezen Vali Gül verilecek olan hizmetlerle ilgili bilgi alarak kursun en kýsa zamanda faaliyete geçmesi talimatýnda bulundu.Program Belediye Baþkaný Mehmet Sarý'nýn hayýrseverlere plaket takdimi ile son buldu.