Gül ve Þahin'den Baþkan Sarý'ya övgü dolu sözlerGaziantep Valisi Davut Gül ve Büyükþehir Belediye Baþkaný Fatma Þahin, Nizip'te yapýlan hayýr iþlerine öncülük eden Belediye Baþkaný Mehmet Sarý'dan övgüyle bahsederek hizmetleri için teþekkür ettiler.Türkan-Mustafa Bozar Kur'an Kursu'nun açýlýþýnda konuþan Vali Davut Gül, Gaziantep merkezinde yapýlan her iþin Nizip ilçesinde de yapýldýðýný söyledi.Yapýlan iþlerin tesadüf olmadýðýný ifade eden Vali Gül, konuþmalarýný þu sözlerle sürdürdü.''Nizip ilçesine yapýlan her yatýrýmýn ve hayýr iþlerinin irtibat noktasý Mehmet Sarý baþkanýmýzdýr kendisinden Allah razý olsun. Baþkanýmýz belediyecilik hizmetlerinin yaný sýra hayýr iþleriyle yakýndan ilgilenerek gerek þahsi gerek kurum olarak bu tür faaliyetlerde yer alýyor. Yapýlan her hayýr iþi hem bu dünyada hem de öbür dünyada bizlerin önderi olacaktýr. Bu sebeple bir kez daha ilçeye bu güzel hizmetleri kazandýran hayýrseverlerimize ve bu iþlere vesile olan Baþkanýmýz Mehmet Sarý'ya bir kez daha teþekkür ediyorum'' dedi.Ayþen Müslüm Erdoðan Ortaokulu'nun açýlýþýnda konuþan Büyükþehir Belediye Baþkaný Fatma Þahin ise, Nizip'in emin ellerde olduðunu ifade ederek þunlarý konuþtu.''Gaziantep Büyükþehir Belediyesi ile Nizip Belediyesi tam bir kardeþ hukukuyla sen ben yok biz varýz diyerek ilçenin her alanda geliþmesi için büyük bir gayret gösteriyor. Ben Mehmet Sarý baþkanýmý 20 yýldýr tanýyorum Nizip denilince Sarý baþkanýmý için akan sular durur Nizip denilince baþkanýmýn gözündeki ýþýk deðiþir kendisi ve ailesi bölge için büyük bir þans kendisine ve ailesine çok teþekkür ediyor ve hizmetlerinin devamýný diliyorum'' dedi.