Ak Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý, Ak Parti Nizip Ýlçe Baþkaný Fatih Uzunaslan, Ak Parti Nizip Ýlçe Yönetimi Nizip Ticaret Odasý'ný (NTO) ve Nizip Gümrük Müdürlüðü'nü ziyaret etti.Gerçekleþen ziyaretin açýlýþ konuþmasýný yapan Nizip Ticaret Odasý (NTO) Meclis Baþkaný Bekir Karabacak yapýlan ziyaretten dolayý duyduðu memnuniyeti dile getirdi.Nizip'in Gaziantep'in en büyük ilçesi olduðunu dile getiren Meclis Baþkaný Bekir Karabacak sözlerini þu þekilde sürdürdü: Nizip tarýma dayalý sanayisi ile üretim ve ihracatý ile öne çýkan bir ilçedir. Bu nedenle Nizip Gümrük Müdürlüðü'nün kurulmasý için bizlere destek olan Gaziantep Milletvekilimiz Nejat Koçer'e þahsým ve meclisim adýna çok teþekkür ediyorum ifadelerini kullandý.Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer ile uzun süredir beraber çalýþtýklarýný ifade eden NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt þunlarý ifade etti: Nizip, ülkemizin büyümesinin üzerinde bir ivme kazanan geliþmiþ ilçelerden birisidir. Bizlerde NTO olarak ilçenin geliþmesine ülkemizin ekonomisine katký saðlamak için üyelerimizin sorunlarýný milletvekillerimize bakanlýklarýmýza ileterek çözüme kavuþturmanýn çabasý içerisindeyiz. Her günün baþlangýcýnda ilk gün göreve geldiðimiz gibi heyecanýmýzý kaybetmeden hizmetlerimize devam etmekteyiz. Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer'e, Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý'ya, Ak Parti Nizip Ýlçe Baþkaný Fatih Uzunaslan'a ve Ak Parti Nizip Ýlçe Yönetimi'ne ziyaretleri için þahsým ve Nizip Ticaret Odasý adýna teþekkür ediyorum ifadelerini kullandý.Nizip'i her ziyaret ettiðinde NTO'yu da ziyaret ettiðini belirten Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer sözlerini þu þekilde sürdürdü: Nizip ziyaretlerimizde ticaret odamýza da gelerek iþ dünyamýzýn sorunlarýný ve çözüm önerilerini de dinleyip varsa yapabileceðimiz þeyleri istiþare etmek istedim. Ýçinizden biri olarak Nizip'i çok yakýndan takip ediyorum. özellikle ilçenin ekonomik durumu benim ilgi alaným olduðu için üzerime düþen görevleri özenle yürütüyorum. En son ziyaretimde gümrük müdürlülüðünün kurulmasý ile ilgili bir talep olmuþtu. O günden bu güne çaba ve gayret göstererek hýzlýca Nizip Gümrük Müdürlüðü'nün kurulmasýna vesile olduk. Bu ve buna benzer talepler bizlerin hizmet etmesine vesile olmaktadýr. Bizler lafla deðil icraatla her zaman yanýnýzdayýz. Ne zaman bana bir görev düþerse bir telefonla hizmet etmeye hazýrým. Nizip Ticaret Odasý'na yapmýþ olduðu bu güzel ev sahipliðinden dolayý deðerli baþkanlarýma ve yöneticilerine çok teþekkür ediyorum ifadelerini kullandý.Sorularýn cevaplanmasý ile son bulan ziyarete Siri Lanka Gaziantep Fahri Konsolosu Süleyman çiçek, NTO Yönetim Kurulu üyeleri, NTO Meclis üyeleri, Nizip Belediye Meclis üyeleri ve parti üyeleri de katýldý.