Nizip Belediyesi öðrencileri hayallerine kavuþturuyorNizip Belediyesince açýlan kurs merkezinde üniversite sýnavýna hazýrlanan Zeynep Ataþ hayalini kurduðu bölüme yerleþti.Nizip Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik Merkezi'nde yýl boyu öðretmenlerin yakýndan ilgilendiði öðrencilerden olan Zeynep Ataþ, 2021 AYT Sözel 148.357 sýrlamasýndayken Belediye'nin açmýþ olduðu kursta aldýðý eðitimle 2022 AYT Sözelde 7.706 sýralama ile Eskiþehir Anadolu Üniversitesi Özel Eðitim Öðretmenliðini kazandý.Merkezde verilen hizmetlerle emeðinin karþýlýðýný alan baþarýlý öðrenci Ataþ ile bir araya gelen Belediye Baþkaný Mehmet Sarý, öðrenciyi tebrik ederek baþarýlar diledi.Eðitime her türlü desteði vermeye devam edeceklerini söyleyen Sarý þunlarý söyledi.''Belediyemiz bünyesinde ücretsiz olarak hizmet veren kurs merkezlerimizde üniversite hazýrlýk kurslarýmýzda eðitim gören öðrencilerimiz üniversitelerin lisans ve ön lisans bölümlerine yerleþerek, üniversite yerleþtirmelerinde yüzde 93 oranýnda baþarý gösterdiler. Zeynep Ataþ kardeþimiz gençlerimizden sadece bir tanesi, bizler bir yandan ilçemizi imar ederken gençlerimizi de ihya etmeye, eðitimlerine katký sunmaya devam ediyoruz. Gençlerimize daha iyi bir gelecek sunmak ve onlarýn yanýnda yer almak için her türlü desteði sunuyoruz" dedi.Zeynep Ataþ ise, Nizip Belediyesi'nin destekleriyle hayallerime kavuþtum çok mutluyum bu sebeple Belediye Baþkanýmýza ve kurs süresince bizlerden desteklerini esirgemeyen tüm öðretmelerimize teþekkür ediyorum ifadelerine yer verdi.![]()