Nizip ilçesi Mimar Sinan Mahallesi Emniyet Müdürlüðü altýnda Özel Ýsabet Gülbahar Anaokulu düzenlenen törenle açýldý.Nizip ilçesinde okul öncesi sosyal, zihinsel ve bedensel geliþimlerini desteklemek amacýyla hizmete açýlan Özel Ýsabet Gülbahar Anaokulu Nizip Sebzeciler ve Bakkallar Esnaf Odasý. Mustafa Canpolat, Nizip Belediye Meclis Üyesi Hasan Ülker, Ýþadamý Kemal Kýlýç, Hilmi Karslý ve Nizip Halký'nýn katýldýðý bir törenle açýldý.Özel Ýsabet Gülbahar Anaokulu derslikleri yemekhane, oyun odalarýndan oluþan Anaokulu'nun çocuklar için hem sosyalleþme alaný olmasý hem de okul öncesi geliþimlerine katký saðlamasý amaçlanýyor.Yapýlan açýlýþ öncesi Abdurrahman Yirik tarafýndan Kur'an-ý Kerim okunurken Özel Ýsabet Gülbahar Anaokulu yetkilisi Hilmi Karslý, "Çocuklarýmýzýn geliþimi, yeteneklerini keþfetmeleri ve sosyal iliþkilerinin güçlenmesi için okul öncesi eðitim önemli bir yer tutuyor. Bu eðitimin önemi bilimsel verilerle de kanýtlanmýþ durumda. Anaokulu konusunda bilinçlenme ile birlikte velilerden çok büyük bir talep var. Bizler de gelen bu taleplere karþýlýk vermeye çalýþýyoruz. Karslý "Bu güzel eðitim yuvamýz Nizip'e hayýrlý olsun" dedi.Yeni açýlan eðitim yuvasýný gezen Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ ise yaptýðý konuþmada, "Bugün geleceðimizin teminatý olan öðrencilerimizin temel eðitime hazýrlanacaklarý yeni anaokulumuzun açýlýþýný gerçekleþtiriyoruz. Hayatý, birlik beraberliði, kardeþliði, dayanýþmayý, paylaþmayý öðrenecekleri bu güzel eðitim yuvamýzýn Nizip'e ailelerimize ve çocuklarýna hayýrlý olmasýný diliyorum" þeklinde konuþtu.