Nizip Belediyesi'nin destekleri öðrencilerin baþarýsýna baþarý katýyorNizip Belediyesi'nden destek alarak üniversite sýnavý, Beden Eðitimi Öðretmenliði, Polislik ve Bekçilik spor mülakatlarý için düzenlenen spor kurslarýna giren gençler önemli baþarýlar elde etti.Nizip Belediyesi'ne baðlý Eðitim ve Öðretimi Destekleme Kurs Merkezleri'nde sýnava hazýrlanan toplam 94 öðrenciden 88 tanesi üniversiteli oldu. BESYO ve POMEM kurslarýna hazýrlanan 58 öðrenciden 38 tanesi Beden Eðitimi Öðretmeni, Polis ve Bekçilikteki spor mülakatlarýný baþarýyla geçerek mesleklerine baþladýlar. Hýzlý klavye kursuna katýlan 25 öðrenciden 15 tanesi de Zabýt Katibi olarak baþarý saðladýlar.Elde edilen baþarýlara ev sahipliði yapan merkezlerden biri olan Nizip Belediyesi'ne Gençlik Merkezi'ni ziyaret eden Belediye Baþkaný Mehmet Sarý, öðrencileri tebrik ederek Nizip Belediyesi'nin eðitime ve genliði yönelik yatýrýmlarýnýn artarak devam edeceðini söyledi.3 yýllýk bir zaman dilimi içerisinde Milli Eðitim ve Halk Eðitim Merkezi Müdürlüðüyle yürütülen çalýþmalarýn sonucunda ortaya çýkan baþarýlarýn memnuniyet verici olduðunu ve verilen desteklerin boþuna gitmediðini gösterdiðini ifade eden Belediye Baþkaný Mehmet Sarý, konuþmalarýný þöyle sürdürdü.'Ben açmýþ olduðumuz kurslara güvenerek katýlým saðlayan ve sonucunda ise baþarý saðlayan tüm öðrencilerimizi tebrik ediyorum ayný zamanda öðrencilerimizle yakýndan ilgilenen ve baþarýlarýna ortak olan öðretmenlerimize de teþekkür ediyorum. bu baþarýlar bundan sonraki sürece vereceðimiz desteðin bize bir habercisi oluyor tüm bu baþarýlar güzel netice o zaman bize de düþen daha fazla destek vermek daha fazla kurs alanlarý oluþturmak ve gençlerimizi hedeflerine ulaþmasýna katký sunmaktýr biz bunun için hazýrýz. Þuan da belediyemizin destekleriyle Belediyemizin Gençlik Merkezinde, Hanýmlar Lokalinde, Süheyla Mehmet Özyurt Eðitim Merkezi'nde, eski Belediye binasýnda ve Halk Eðitim Merkezi'nde kurslarýmýz devam ediyor. yakýn bir zamanda ilçemize yeni bir gençlik merkezi daha kazandýracaðýz bununla birlikte kurs merkezi sayýmýz daha çok artacak bu sebeple ücretsiz bir þekilde vereceðimiz kurslardan istifade etmek isteyen tüm hemþerilerimize belirtmiþ olduðumuz merkezlerimize davet ediyor ve þimdiden tüm öðrencilerimize baþarýlar diliyorum'' dedi.