NÝZÝP TÝCARET BORSASI, TOBB AKREDÝTASYON SERTFÝKASINI ANKARA'DA DÜZENLENEN TÖRENLE ALDITürkiye Odalar ve Borsalar Birliði (TOBB) Akreditasyon Kurulu tarafýndan yürütülen Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi 2021 yýlý belge yenileme denetimlerini baþarýyla tamamlayan Nizip Ticaret Borsasý, Akreditasyon belgesini Ankara'da düzenlenen törenle alarak üyelerine sunduðu kaliteli hizmeti bir kez daha tescillemiþ oldu. Akreditasyon Sertifikasý, TOBB Baþkaný Rifat Hisarcýklýoðlu tarafýndan NTB Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim SARI ile Yönetim ve meclis kurulu üyelerine takdim edildi.Sertifika töreni sonrasý açýklama yapan Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim SARI "Akreditasyon sistemi ile birlikte üyelerimize kaliteli hizmet vermeyi, üye memnuniyetini en üst düzeye çýkarmayý ve her alanda sürekli iyileþtirmeyi kendimize amaç edinmiþtik. Bu gün bir kez daha çalýþmalarýmýzýn meyvesini bu sertifika ile almýþ olduk. Borsamýz akreditasyon süreciyle birlikte hizmet kalitesini her geçen gün daha da yukarýlara taþýyarak üyelerine 5 yýldýzlý hizmet vermenin gururunu, aldýðý akredite borsa sertifikasýyla taçlandýrmýþtýr. Bu baþarýda emeði geçen Yönetim Kurulu, Meclis kurulu Üyeleri ve Nizip Ticaret Borsasý personellerine ayrý ayrý teþekkür ediyorum." dedi.Hisarcýklýoðlu'nun ev sahipliðindeki törene; Ticaret Bakan Yardýmcýsý Sezai Uçarmak, TOBB Akreditasyon Kurulu Baþkaný Faik Yavuz ile oda borsa baþkanlarý Genel Sekreterleri ve Akreditasyon sorumlularý katýldý. TOBB Baþkaný M. Rifat Hisarcýklýoðlu burada yaptýðý konuþmada söz konusu sertifikanýn oda ve borsalarýn verdiði hizmetin bir belgesi olduðunu söyledi. Akreditasyon denetim sürecini baþarýyla tamamlayan 150 oda ve borsanýn akreditasyon sertifikalarýný alacaðýný ifade eden Hisarcýklýoðlu, oda ve borsa temsilcilerinden bu belgelerini asmalarýný rica etti. Hisarcýklýoðlu, dünyanýn bir deðiþim ve dönüþümden geçtiðini belirterek, TOBB ve oda-borsa camiasý olarak bu deðiþim ve dönüþümün öncüsü olmak zorunda olduklarýný kaydetti.M. Rifat Hisarcýklýoðlu, akreditasyon sistemi sayesinde oda ve borsalarýn kendilerini geliþtirdiðini anlattý. Akredite oda ve borsalarýn 30'dan fazla ülkenin odalarý ile proje yürüttüðünü belirten Hisarcýklýoðlu, oda ve borsalarýn giriþimcilere en iyi þekilde hizmet üreten ve sunan merkezler haline geldiðini kaydetti. Hisarcýklýoðlu, oda ve borsalarýn hizmet kalitesi anlamýnda, Londra, Paris, Berlin'deki oda-borsa seviyesine ulaþtýðýný vurgulayarak, tüm dünyaya sistemi ihraç edecek konuma geldiklerini ifade etti.![]()