NTO Beþ Yýldýzlý Hizmet Kalitesini Bir Kez Daha TescillediAkreditasyon sistemi denetiminden geçen oda borsalar sertifikalarýný Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði (TOBB) Konferans Salonu'nda gerçekleþtirilecek törenle, TOBB Baþkaný M. Rifat Hisarcýklýoðlu'nun elinden aldýlar.Hisarcýklýoðlu'nun ev sahipliðindeki törene; Ticaret Bakan Yardýmcýsý Sezai Uçarmak ile oda borsa baþkanlarý, üst düzey çalýþanlar, Nizip Ticaret Odasý'ný (NTO) temsilen ise NTO Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat ve Genel Sekreter Yardýmcýsý Halil Ýbrahim Avþaroðlu katýldý.NTO'nun beþ yýldýzlý hizmet kalitesini bir kez daha tescillediði için gurur duyduklarýný belirten NTO Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat sözlerini þu þekilde sürdürdü: "NTO beþ yýldýzlý Akredite Oda hedefine 2012 yýlýnda ulaþarak Nizip'te bir ilki gerçekleþtirmiþti. Bugün ise Akreditasyon belgemizi TOBB Baþkaný Hisarcýklýoðlu'nun elinden aldýk. Bu belgeyi alabilmek için Yönetim Kurulumuz, Meclisimiz ve personelimiz büyük bir özveri ile çalýþmýþ ve emek vermiþtir. Tüm Yönetim Kurulu üyelerimize, Meclis üyelerimize, tüm personellerimize ve üyelerimize teþekkür ederim. Üyelerimize beþ yýldýzlý hizmet vermeyi ilke edinen Odamýz kalite çizgisinden ödün vermeden hizmetlerine devam edecektir. Akreditasyon belgemiz tüm Nizip'lilere hayýrlý olsun." dedi.-TOBB Baþkaný M. Rifat Hisarcýklýoðlu TOBB Baþkaný M. Rifat Hisarcýklýoðlu burada yaptýðý konuþmada söz konusu sertifikanýn oda ve borsalarýn verdiði hizmetin bir belgesi olduðunu söyledi. Akreditasyon denetim sürecini baþarýyla tamamlayan 150 oda ve borsanýn akreditasyon sertifikalarýný alacaðýný ifade eden Hisarcýklýoðlu, oda ve borsa temsilcilerinden bu belgelerini asmalarýný rica etti.Hisarcýklýoðlu, dünyanýn bir deðiþim ve dönüþümden geçtiðini belirterek, TOBB ve oda-borsa camiasý olarak bu deðiþim ve dönüþümün öncüsü olmak zorunda olduklarýný kaydetti.Türk iþ dünyasýnýn baþkaný olarak, Avrupa'da, Asya Pasifik'te, Ýslam ülkelerinde ve Türk Cumhuriyetleri'nde oda baþkanlýðý ya da yönetim kurulu üyeliði yaptýðýný anýmsatan Hisarcýklýoðlu, salgýn dönemini dünyaya kýyasla Türk iþ dünyasýnýn en az etkiyle atlattýðýný aktardý.M. Rifat Hisarcýklýoðlu, akreditasyon sistemi sayesinde oda ve borsalarýn kendilerini geliþtirdiðini anlattý. Akredite oda ve borsalarýn 30'dan fazla ülkenin odalarý ile proje yürüttüðünü belirten Hisarcýklýoðlu, oda ve borsalarýn giriþimcilere en iyi þekilde hizmet üreten ve sunan merkezler haline geldiðini kaydetti.Hisarcýklýoðlu, oda ve borsalarýn hizmet kalitesi anlamýnda, Londra, Paris, Berlin'deki oda-borsa seviyesine ulaþtýðýný vurgulayarak, tüm dünyaya sistemi ihraç edecek konuma geldiklerini ifade etti.-Bakan Yardýmcýsý UçurmakTicaret Bakan Yardýmcýsý Sezai Uçarmak ise konuþmasýnda, hizmet kalitesinin belirli bir standarda baðlandýðýný gösteren akreditasyon töreninde bulunmaktan duyduðu memnuniyeti dile getirdi.Oda ve borsalarýn gümrükler ve bakanlýkla yakýndan ilgili olduðunu ifade eden Uçarmak, oda ve borsalarda verilen akreditasyonun, hizmet kalitesini belirli bir noktaya getirmesiyle ticari hayatý kolaylaþtýracaðýný, oda ve borsalara disiplin kazandýracaðýný bildirdi.