Öðrencilerden Belediye Baþkaný Sarý'ya yoðun ilgi 2022-2023 yýlý eðitim öðretim yýlýnýn baþlamasýyla birlikte Ýlçe Kaymakamý Oðuz Alp Çaðlar ile beraber Mehmet Cemal Dikici Ýlkokulu'nu ziyaret eden Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý, öðretmen ve öðrencilerin yeni eðitim ve öðretim yýlý heyecanýna ortak oldu.Eðitim-öðretim yýlýnýn öðretmenlere, öðrencilere ve velilere hayýrlý olmasýný dileyen Çaðlar ve Sarý öðrencilere karanfil takdim ederek baþarý dilediler.Daha sonra Karþýyaka Ýlkokulu ve Zübeyde Fidan Sayýn Ýlkokullarýný da ziyaret eden ve öðrencilerin yoðun ilgisi ve karþýlanan Belediye Baþkaný Mehmet Sarý burada da öðrenciler, öðretmenler ve okul idaresiyle bir araya geldi.Ziyaret ettiði sýnýflarda öðrencilerle yakýndan ilgilenen Sarý, öðretmenlerden gelen talepleri de not aldýrarak eksikliklerin giderilmesi için talimatta bulundu.Okul ziyaretleri kapsamýnda ana sýnýflarýný da gezen Baþkan Sarý, minik öðrencilere yönelik verilen eðitimleri yerinde görerek onlarla hatýra fotoðrafý çektirmeyi de ihmal etmedi.Yeni bir eðitim öðretim yýlýna baþlayan öðrencilerin heyecan ve mutluluklarýný ortak olduklarýný söyleyen Belediye Baþkaný Mehmet Sarý, ''2022-2023 eðitim öðretim yýlýnýn öðrencilerimiz, öðretmenlerimiz, eðitim camiamýzýn tüm mensuplarý ve velilerimiz için saðlýklý, huzurlu ve verimli geçmesini temenni eder; baþarýlar dilerim" dedi.Baþkan Sarý'ya Belediye Baþkan yardýmcýsý Mehmet Demir ve Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Gündeþ eþlik etti.![]()