NTO'dan Nizip Jandarma Komutaný Volkan Özcan'ný Ziyaret EttiNizip Ticaret Odasý NTO) Nizip Jandarma Komutanlýðýna atanan Yüzbaþý Volkan Özcan'ý ziyaret etti.NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt ve beraberindeki NTO yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile birlikte Nizip Jandarma Komutaný Jandarma Yüzbaþý Volkan Özcan'a hayýrlý olsun ziyaretinde bulunarak yeni görevinde baþarýlar dilediler.Yapýlan ziyarette bir açýklama yapan NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt "Jandarma Komutanýmýz ile birlikte ülkemizin birlik ve bütünlüðü için faydalý iþler yapacaðýmýza inanýyorum." dedi.Kurum ve kuruluþlar ile birlikte her zaman iþbirliði içerisinde olduklarýný vurgulayan NTO Baþkaný Özyurt sözlerini þu þekilde sürdürdü; "Kamu kurum ve kuruluþlarýmýzla iþbirliði içerisinde uyumlu bir þekilde çalýþýlarak geçmiþte baþarýlý çalýþmalar yürüttük. Biz bugün ve gelecekte de kamu kurum ve kuruluþlarýmýz ile bizi ilgilendiren veya ilgilendirmeyen her konuda iþbirliði içerisinde çalýþmaya hazýrýz. Ülkemizin huzur ve güvenliðini temin etmek ve kamu düzenini saðlamak için büyük bir azimle görev yapan güvenlik güçlerimizin her zaman yanýnda olmaya devam edeceðiz." þeklinde konuþtu.Ziyaretten duyduðu memnuniyeti ifade eden Nizip Jandarma Komutaný Jandarma Yüzbaþý Volkan Özcan ise, Nizip Ticaret Odasý baþkanlarýna ve üyelerine yapmýþ olduðu ziyaretlerden dolayý teþekkür ederek Nizip Ticaret Odasý ile her zaman iþbirliði içerisinde çalýþmaya hazýr olduklarýný belirtti.Gerçekleþen ziyaretlere NTO Meclis Baþkan Yardýmcýlarý Abdullah Altýnbaþ, Necdet Baþeðmez, NTO Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat, NTO Yönetim Kurulu üyeleri, NTO Meclis Üyeleri ve NTO Genel Sekreteri Serpil Gündoðdu da katýldý.Nizip Ticaret Odasý NTO) Nizip Jandarma Komutanlýðýna atanan Yüzbaþý Volkan Özcan'ý ziyaret etti.NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt ve beraberindeki NTO yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile birlikte Nizip Jandarma Komutaný Jandarma Yüzbaþý Volkan Özcan'a hayýrlý olsun ziyaretinde bulunarak yeni görevinde baþarýlar dilediler.Yapýlan ziyarette bir açýklama yapan NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt "Jandarma Komutanýmýz ile birlikte ülkemizin birlik ve bütünlüðü için faydalý iþler yapacaðýmýza inanýyorum." dedi.Kurum ve kuruluþlar ile birlikte her zaman iþbirliði içerisinde olduklarýný vurgulayan NTO Baþkaný Özyurt sözlerini þu þekilde sürdürdü; "Kamu kurum ve kuruluþlarýmýzla iþbirliði içerisinde uyumlu bir þekilde çalýþýlarak geçmiþte baþarýlý çalýþmalar yürüttük. Biz bugün ve gelecekte de kamu kurum ve kuruluþlarýmýz ile bizi ilgilendiren veya ilgilendirmeyen her konuda iþbirliði içerisinde çalýþmaya hazýrýz. Ülkemizin huzur ve güvenliðini temin etmek ve kamu düzenini saðlamak için büyük bir azimle görev yapan güvenlik güçlerimizin her zaman yanýnda olmaya devam edeceðiz." þeklinde konuþtu.Ziyaretten duyduðu memnuniyeti ifade eden Nizip Jandarma Komutaný Jandarma Yüzbaþý Volkan Özcan ise, Nizip Ticaret Odasý baþkanlarýna ve üyelerine yapmýþ olduðu ziyaretlerden dolayý teþekkür ederek Nizip Ticaret Odasý ile her zaman iþbirliði içerisinde çalýþmaya hazýr olduklarýný belirtti.Gerçekleþen ziyaretlere NTO Meclis Baþkan Yardýmcýlarý Abdullah Altýnbaþ, Necdet Baþeðmez, NTO Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat, NTO Yönetim Kurulu üyeleri, NTO Meclis Üyeleri ve NTO Genel Sekreteri Serpil Gündoðdu da katýldý.![]()