![]()
Nizip Ticaret Odasý (NTO), Nizip Cumhuriyet Baþsavcýlýðý'na atanan Erhan Birol'a hayýrlý olsun ziyaretinde bulundu.NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt ve beraberindeki NTO yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Nizip Cumhuriyet Baþsavcýlýðý'na yeni atanan Erhan Birol'u makamýnda ziyaret ederek görevlerinde baþarýlar diledi.NTO'nun yapmýþ olduðu faaliyetler hakkýnda bilgiler veren NTO Yönetim Kurulu Baþkaný özyurt, Nizip Cumhuriyet Baþsavcýlýðý'mýzla her konuda iþbirliði içerisinde çalýþmaya hazýrýz. Bizler bundan önce olduðu gibi bundan sonra da ilçemizin ve ülkemizin faydasýna olan tüm projelerde yer almaya devam edeceðiz dedi.Yapýlan ziyaretten dolayý duyduðu memnuniyeti dile getiren Nizip Cumhuriyet Baþsavcýsý Erhan Birol sözlerini þu þekilde sürdürdü: Ýlçemizde bulunan kamu kurumlarý ve sivil toplum kuruluþlarý ileride yapacaðýmýz çalýþmalar bizim için önemli. Nizip Ticaret Odasý baþkanlarýma ve yönetim kurulu üyelerine yapmýþ olduklarý ziyaret için çok teþekkür ediyorum. Ýnþallah bu ziyaretler Nizip'e hizmet olarak geri dönecek þeklinde konuþtu.Gerçekleþen ziyarete NTO Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat ve NTO yönetim kurulu üyeleri de katýldý.