![]()
Odamýz hizmet binasýnýn üçüncü katýnda hizmet verecek olan Nizip Gümrük Müdürlüðü için Ankara'dan gelen heyet incelemelerde bulundu.Gümrük Ýdareleri Daire Baþkaný Saim Þener, GAP Gümrük ve Dýþ Ticaret Bölge Müdürü Mehmet Tuncay Bayraktar ve beraberindeki heyet yapýlan çalýþmalarý yerinde inceledi.NTO Baþkaný özyurt, ziyaret dolayýsýyla yaptýðý açýklamada; Ýlçemizin potansiyelinin olduðunu Gümrük Müdürlüðünün kurulmasýnýn Nizip ve çevre ilçelerin ekonomisine de büyük canlýlýk kazandýracaðýný belirterek Gümrük Müdürlüðünün ilçemize hayýrlý olmasýný diliyorum dediGümrük Ýdareleri Daire Baþkaný Saim Þener; Gümrük Müdürlüðünün ilçeye hayýrlý olmasý temennisinde bulunarak Müdürlüðün ilçeye kazandýrýlmasýnda emeði geçen baþta NTO Baþkaný Mehmet özyurt ve NTO Yönetimine ayrý ayrý teþekkür ediyorum dedi. Ziyaret dolayýsýyla Dýþ Ticaret Bölge Müdürü Mehmet Tuncay Bayraktar ise; Gümrük Müdürlüðünün kurulmasýnda her kesimin desteði olduðu ancak önemli inisiyatifte bulunan ve hizmet binasýnda yer veren Sayýn Baþkanýmýzý ve Yönetimine imkanlarýný bizimle paylaþtýðý için teþekkür ediyorum dedi. Bayraktar, Ankara'dan gelen çalýþma arkadaþlarýmýzýn yaptýðý incelemeler sonucunda önünüzdeki günlerde Nizip Gümrük Müdürlüðünün faaliyete baþlayacaðý belirtildi.Gerçekleþen ziyarete NTO Yönetim Kurulu Baþkan Yard.Mahmut Polat, NTO Yönetim Kurulu üyeleri Ýbrahim Demir, Ýbrahim özkaya ve Mustafa Kaya katýldý.