NÝZÝP GÜMRÜK MÜDÜRLÜÐÜ ÝÇÝN ÝMZALAR ATILDITicaret Bakanlýðý GAP Gümrük ve Dýþ Ticaret Bölge Müdürlüðü ile Nizip Kaymakamlýðý, Nizip Belediyesi, Nizip Ticaret Odasý, Nizip Ticaret Borsasý ve Nizip OSB arasýnda Nizip Gümrük Müdürlüðü'ne yer ve hizmet sahasý tahsisine yönelik protokol imzalandý.Nizip Kaymakamý Oðuz Alp Çaðlar'ýn ev sahipliðinde düzenlenen protokol törenine GAP Gümrük ve Dýþ Ticaret Bölge Müdürü Mehmet Tuncay Bayraktar, Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý, Nizip Gümrük Müdürü Murat Avcu ve Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat da katýldý.Ýmzalanan protokol ile 02.09.2021 tarihli, 66912155 sayýlý Bakanlýk Makamý Onay'ý ile kurulan, GAP Gümrük ve Dýþ Ticaret Bölge Müdürlüðüne baðlý olarak faaliyet gösterecek Nizip Gümrük Müdürlüðü için yer ve gümrük sahasý tahsisine dair taraflarýn yükümlülükleri belirlendi.Düzenlenen protokol törenine katýlan taraflar Nizip'e kurulan Gümrük Müdürlüðü'nün ilçeye hayýrlý ve uðurlu olmasýný dilediler.