NÝZÝP TÝCARET BORSASI'NDAN YENÝ ATANAN KURUM AMÝRLERÝNE ZÝYARETNizip Ticaret Borsasý Nizip'e yeni atanan kurum amirlerine hayýrlý olsun ziyaretinde bulundu.Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý, Meclis Baþkaný Mahmut Þahin ve beraberindeki Yönetim ve Meclis Kurulu Üyeleri ile birlikte Nizip Cumhuriyet Baþsavcýsý Erhan Birol, Nizip Ýlçe Emniyet Müdürü Dursun Terzi, Nizip Ýlçe Tarým ve Orman Müdürü Sedat Ekinci, Nizip Müftüsü Selahattin Özçelik ve Nizip Bakkallar Odasý Baþkaný Mustafa Canpolat'a hayýrlý olsun ziyaretinde bulundular.Görevlerine yeni atanan kurum amirlerine baþarýlar dileyen Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý, "Yeni kurum amirlerimiz ile birlikte Devletimizin birlik ve bütünlüðü için faydalý iþler yapacaðýmýza inanýyorum." dedi.Kurumlara her konuda destek olduklarýný belirten Baþkan Ýbrahim Sarý sözlerini þu þekilde sürdürdü; "Kamu kurum ve kuruluþlarýyla her zaman iþbirliði içerisinde çalýþýlarak baþarýlý çalýþmalara imza attýk. Biz geçmiþte olduðu gibi bugün ve gelecekte de kamu kurum ve kuruluþlarýmýz ile bizi ilgilendiren veya ilgilendirmeyen her konuda iþbirliði içerisinde çalýþmaya hazýrýz. Ortak akýlla hareket etmek hem ilçemizin dolayýsýyla ülkemizin faydasýna olacaktýr." þeklinde konuþtu.Ziyaretden duyduklarý memnuniyeti ifade eden Nizip Cumhuriyet Baþsavcýsý Erhan Birol, Nizip Ýlçe Emniyet Müdürü Dursun Terzi, Nizip Ýlçe Tarým ve Orman Müdürü Sedat Ekinci, Nizip Müftüsü Selahattin Özçelik ve Nizip Bakkallar Odasý Baþkaný Mustafa Canpolat Nizip Ticaret Borsasý Baþkanlarýna ve Meclis Üyelerine yapmýþ olduðu ziyaretlerden dolayý teþekkür ederek Nizip Ticaret Borsasý ile her zaman iþbirliði içerisinde çalýþmaya hazýr olduklarýný belirttiler.Gerçekleþen ziyaretlere, Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkan Yrd. Ahmet Polat, Meclis Baþkan Yardýmcýsý Haþim Aslan, Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Osanmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Harun Aslan, Meclis Üyesi Davut Akýn, Meclis Üyesi Reþat Oktay, Meclis Üyesi Kemal Çetinkaya, Meclis Üyesi Coþkun Güngördü ve NTB Genel Sekreteri M. Eray Ölçal'da katýldý.![]()