Yaprak ve Tüfekçi ailesinin mutlu günüAK Parti Ýlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Yaprak'ýn mutlu günü.AK Parti Ýlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Yaprak'ýn oðlu Enes ile Mustafa Tüfekçi'nin kýzý Büþra Tüfekçi'nin nikahýný Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý kýyarken, Þahitliklerini MHP Nizip Ýlçe Baþkaný Davut Karabacak, Nizip Belediyesi Baþkan Vekili Mustafa Doktoroðlu, Nizip Ticaret Borsasý Baþkaný Ýbrahim Sarý, Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kaya, Nizip Gazeteciler Derneði Yönetim Kurulu Üyesi Osman Alpaslan, MHP Nizip eski ilçe Baþkaný Hasan Pala, Fýstýk Hali esnaflarýndan Osman Akdoðan'ýn yaptýðý nikah töreni ihtiþamlý bir þekilde tamamlandý.Nikah töreni sonunda Enes ile Büþra Yaprak çifti'nin aile cüzdanýný MHP Nizip Ýlçe Baþkaný Davut Karabacak verirken çiftlere iki cihan saadeti diledi.Nizip Belediyesi Baþkan Vekili Mustafa Doktoroðlu ise çiftlere Nizip Belediyesi adýna Kur'an-ý Kerim hediye etti.Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý ise çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diledi.NRT Medya olarak genç çiftlere mutluluklar diliyoruz.