Erkunt Traktör Bayinden Emniyet Müdürü Terzi'ye ZiyaretAlpaslan Ticaret Gaziantep, Kilis, Þanlýurfa Erkunt Bayii Yönetim Kurulu Baþkaný Ahmet Alpaslan, Finans Müdürü Ahmet Beyazkurt Nizip Emniyet Müdürü Dursun Terzi'ye nezaket ziyaretinde bulundular.Nizip Emniyet müdürü Dursun Terzi ile makamýnda bir süre sohbet eden Alpaslan Ticaret Erkunt Traktör'ü Yönetim Kurulu Baþkaný Ahmet Alpaslan, görüþme esnasýnda Erkunt olarak en büyük önceliklerinin Gaziantep halký ve þehri olduðunu, 49 yýldýr olduðu gibi bundan sonra da Gaziantep ve Nizip için hizmetlerini sürdüreceklerini vurguladý.Alpaslan, "Gaziantep her geçen gün gücüne güç katan üretken bir þehirdir. Erkunt Traktör Gaziantep, Kilis, Þanlýurfa Traktör Bayii olarak baþarýlý olmak için gece gündüz çalýþtýklarýný söyledi.Nizip Emniyet Müdürü Dursun Terzi ise, Alpaslan Ticaret Erkunt Traktör Bayinin ziyaretinden duyduðu memnuniyeti dile getirdi.Yapýlan nezaket ziyareti Alpaslan Ticaret Gaziantep, Kilis, Þanlýurfa Erkunt Bayii Yönetim Kurulu Baþkaný Ahmet Alpaslan, Finans Müdürü Ahmet Beyazkurt, Emniyet Müdürü Terzi'ye Ay Yýldýz'ýn bulunduðu el iþleme tablo takdimi ile sona erdi.