NRT'DEN YENÝ CUMHURÝYET BAÞSAVCISI BÝROL'A ZÝYARETNizip Radyo Televizyon Kurumu yöneticileri, Nizip Cumhuriyet Baþsavcýsý Erhan Birol'a hayýrlý olsun ziyaretinde makamlarýnda bulundular.Nizip Radyo Televizyon Yönetim Kurulu Baþkaný Bekir Þen, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kýlýç, Genel Yayýn Yönetmeni Metin Ýliksoy ile birlikte Hakimler Savcýlar Kurulu'nun 19 Haziran tarihli kararnamesiyle Nizip Cumhuriyet Baþsavcý olarak Cumhuriyet Baþsavcýlýðý görevine atanan Erhan Birol'a hayýrlý olsun ziyaretinde bulundular.Nizip Cumhuriyet Baþsavcýsý Erhan Birol'da ziyaretten duyduðu memnuniyeti ifade ederek, Ýlçenin tek resmi yerel medyasý olan Nizip Radyo Televizyon Kurumu ile uyum içerisinde çalýþacaklarýný kaydederek, ilçe ve çevresini doðru bilgilendirmek elimizden geleni yapacaðýz dedi.Nizip Radyo Televizyon Yönetim Kurulu Baþkaný Bekir Þen ise yeni Cumhuriyet Baþsavcýsý Erhan Birol'a yeni görev yerinde baþarýlar diledi. Þen, ilçenin tek yerel medyasý olarak her zaman kurumlarýmýz ile birlikte hareket ederek halkýmýza doðru haber ulaþtýracaklarýný ifade ettiZiyaret, hatýra fotoðrafý çekimi ile sona erdi.![]()