MHP yönetimi ve eþleri akþam yemeðinde buluþtu
MHP Nizip Ýlçe teþkilatý tarafýndan yönetim kurulu üyeleri ve eþlerine akþam yemeði verildi.
Altýn Sofra Restaurantta düzenlenen yemeðe MHP Nizip Ýlçe Baþkaný Davut Karabacak, MHP Gaziantep Ýl Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Olcan Karabacak, yönetim kurulu üyeleri ve eþleri katýldý.
"Güçlü MHP, Güçlü Nizip" solganýyla düzenlenen birlik ve beraberlik yemeðinde ilk olarak konuþan MHP Nizip Ýlçe Baþkaný Davut Karabacak,
Cumhur Ýttifaký karþýsýndaki muhalefetin kendine bir Cumhurbaþkaný adayý belirlemekte bile zorlandýðý, siyaset üretemediði bir dönemde MHP’nin ortaya koyduðu misyon ve vizyon ittifakýn hedeflere ulaþmak üzere önemine adýmlarla yürüdüðünü söyledi. Karabacak, teþkilatýmýz olarak 2023 seçimlerine aralýksýz olarak hazýrlandýðýný özellikle seçim çalýþmalarýnda kadýnlarýn ve gençlerin önemi vurguladý.

MHP Ýlçe Baþkaný Davut Karabacak, 2023 seçimlerine giden bu yolda ilçe teþkilatý olarak Genel Baþkanýmýz Sayýn Dr. Devlet Bahçeli Bey’in talimatlarý doðrultusunda inþallah MHP olarak Türkiye genelinde ve Nizip'te birinci parti olmak için mücadelemiz ve çalýþmalarýmýz devam edecektir” diye konuþtu.
Karabacak, düzenlenen yemeðe katýldýklarý için yönetimi ve eþlerine teþekkür etti.