Öðrencilerin karne hediyesi Nizip Belediyesi’nden*
Nizip Belediyesi, takdir ve teþekkür alacak olan 10 bin öðrenciye ''Oyun Merkezi Lunapark Bileti'' edecek.*
Yapýlacak olan etkinlikle ilgili bilgi veren Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý, öðrencilerin yaz tatili eðlencelerini gönülleriyle geçirmeleri için özel bir etkinlik hazýrlattýklarýný söyledi.
Düzenlenecek olan etkinlikle, karnelerini alan öðrencilere eðlenceli bir tatil dönemi yaþatmak istediklerini ifade eden Belediye Baþkaný Sarý, ‘’Bizler her alanda olduðu gibi eðitim, öðretim ve spor alanýnda da kýymetli hemþerilerimizin hizmetindeyiz çünkü biz hemþerilerimizi ve geleceðimizin teminatý olan çocuklarýmýzý çok seviyoruz. Ýþte bu sebeple hem çocuklarýmýza keyifli bir tatil yaþatmak hem de sosyalleþmelerini arttýrabilmek adýna bu yýl böyle bir etkinlik düzenledik. Etkinlik kapsamýnda Nizip Belediyesi olarak ilçemizde öðrenim gören, takdir ve teþekkür belgesi alan 10.000 öðrencimize karne hediyesi olarak verilmek üzere ''Oyun Merkezi Lunapark Biletini'' Milli Eðitim Müdürlüðümüze teslim ettik. Çocuklarýmýza iyi bir tatil dönemi diliyorum” dedi.
![]()