Nizip Kaymakamý Oðuz Alp çaðlar Nizip Ticaret Odasý'nýn (NTO) meclis toplantýsýna katýldý.NTO yönetim kurulu ve meclis üyelerini ziyaret eden Nizip Kaymakamý Oðuz Alp çaðlar Nizip Ticaret Odasý haziranayý meclis toplantýsýna da katýlarak NTO üyeleri ile görüþ alýþveriþinde bulundu.Ziyaretten duyduðu memnuniyeti ifade eden NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, Nizip Kaymakamý Oðuz Alp çaðlar'ý meclis toplantýmýzda aðýrlamaktayýz. Kendileri ile ilçemizin ticareti, üyelerimizin sorunlarý ve çözüm önerileri ile ilgili görüþ alýþveriþinde bulunacaðýz. Meclis toplantýmýza katýlýmýndan dolayý için þahsým ve NTO Meclisi adýna çok teþekkür ediyorum dedi.Nizip Kaymakamý Oðuz Alp çaðlar'ý meclis toplantýsýnda aðýrlamaktan duyduðu memnuniyeti dile getiren NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, NTO yönetim kurulunun yapmýþ olduðu çalýþmalar ve faaliyetleri hakkýnda katýlýmcýlara bilgiler verdi.Nizip Gümrük Müdürlüðü'nün çalýþmalarýna deðinen NTO Yönetim Kurulu Baþkaný özyurt, Nizip Gümrük Müdürlüðü'nün hizmete girmesi için çalýþmalarýn sonuna gelindiðini belirterek emeði geçen tüm kurum, kuruluþ ve NTO üyelerine teþekkür etti.Nizip'in geliþmesi için her türlü konuda söz sahibi olan güzide bir toplulukla bir araya gelmekten mutluluk duyduðunu belirten Nizip Kaymakamý Oðuz Alp çaðlar þunlarý ifade etti: Nizip'te göreve baþlamazdan önce bu kadar Nizip'te bu kadar güzel bir potansiyelin olacaðýný düþünmemiþtim. Ancak göreve baþladýktan sonra gördük ki Nizip sanayisi, ticareti ve ekonomisi ile çok güzel bu durumda. Nizip'in geleceðinin çok aydýnlýk ve parlak olduðunu düþünmekteyim. Nizip'in sanayisinin büyümesi sosyal geliþimi ve huzuru da getirecektir. Bizler sanayici ve iþadamlarýmýzýn yanýnýzdayýz ve sizlere her zaman destek vermeye hazýrýz. Beni bugün meclis toplantýnýzda aðýrladýðýnýz için hepinize çok teþekkür ediyorum þeklinde konuþtu.Sorularýn cevaplanmasý ile son bulan toplantýya NTO meclis, yönetim kurulu ve disiplin kurulu üyeleri de katýldý.