![]()
2021-2022 Eðitim Öðretim yýlýný baþarýlý, verimli ve huzurlu bir þekilde geride býrakýrken emeði geçen öðretmenlerimize, yöneticilerimize, öðrencilerimize ve velilerimize teþekkürlerimi sunuyorum.
Ýstikbalimiz olan*çocuklarýmýz bugün, bir yýllýk emeklerinin karþýlýðý olan karnelerini alýrken bu sürecin her aþamasýnda özverili çalýþmalarýylahiçbir fedakârlýktan kaçýnmayan tüm öðretmen ve velilerimizi tebrik ediyorum.
Sevgili Öðrenciler;
Yoðun bir tempoda geçen bir eðitim öðretim yýlýný daha tamamladýnýz. Bugün heyecanla beklediðiniz karneleriniz, akademik gayretinizin bir neticesidir. Bu sayede kendinizi daha iyi deðerlendirecek, hayallerinizi ve hedeflerinizi gözden geçirecek ve idealleriniz için hazýrlanma fýrsatý bulacaksýnýz. Güzel bir tatili elbette hak ettiniz. Bu süreçte en iyi tatil arkadaþý kitaplarýnýzý da ihmal etmeyin.
Deðerli Yöneticilerimiz Ve Kýymetli Öðretmenlerimiz,
Yýl boyunca özveriyle yürüttüðünüz çalýþmalarýnýz ve azminizle milletimizin duasý, umudu, sýnýrsýz hayali olan çocuklarýmýzý yarýna hazýrlamak üzere gösterdiðiniz gayretleri yürekten destekliyorum. Ülkemizi muasýr medeniyetler içinde en üst seviyeye taþýma hedefimize ýsrarla yürürken; bilimde, sanatta, sporda dünyayla yarýþan, her alanda çýðýr açan bir nesli birlikte inþa edeceðiz. Ruhunu uyandýrabildiðimiz her çocuk ile bugün rüya diye adlandýrdýðýmýz her hayalimiz gerçeðe dönüþecektir.
Saygýdeðer Veliler,
Eðitim öðretim yýlý boyunca katkýsý olan ve her aþamada desteklerini esirgemeyen sizlere teþekkürlerimi sunuyorum. Karneler, çocuklarýnýzýn nasýl bir insan olduðunu deðil onlarýn derslerindeki durumlarýný* ortaya koyan belgelerdir. Yarýnlarýmýzýn teminatý evlatlarýmýzýn baþarýlarý yalnýzca karne notlarýndan ibaret deðildir. 'Ýyi insan 'olmanýn ve bu yöndeki gayretlerin deðerini ve önemini evlatlarýmýza benimsetmemiz çok önemli. Sizlerin çocuklarýnýza yaþam yolculuðunda rehberlik etmeniz yanlarýnda olduðunuzu hissettirmeniz onlarý kalp kulaðý ile dinlemeniz baþarýyý da huzuru da beraberinde getirecektir.* Hepinizi saygý ve sevgiyle selamlýyor, mutlu tatiller diliyorum.
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *Cengiz GÜNDEÞ
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Ýlçe Milli Eðitim Müdürü
Yayýn Tarihi:16 Haziran 2022