Kardeþ Odalardan Kurum ve Kuruluþlara Ziyaret
Kardeþ odalar Nizip Ticaret Odasý (NTO) ve Bulancak Ticaret ve Sanayi Odasý Nizip Kaymakamlýðý’ný, Nizip Ticaret Borsasý’ný ve Nizip Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren firmalarý ziyaret etti.
NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, Bulancak Ticaret ve Sanayi Odasý Meclis Baþkaný Mümtaz Bekçi ve Bulancak Ticaret ve Sanayi Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ali Fatoðlu beraberindeki yönetim ve meclis üyeleri ile birlikte Nizip Kaymakamý Oðuz Alp Çaðlar’ý, Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý’yý, Güneydoðu Antepfýstýkçýlýk Yönetim Kurulu Baþkaný Gazi Yýlmaz’ý, Marwood Ofis Mobilyalarý Müdürü Selahattin Marangoz’u ve Origo Gýda Kimya’yý ziyaret etti.
Günün ilk ziyaretini Nizip Kaymakamý Oðuz Alp Çaðlar’a yapan Nizip ve Bulancak heyeti, Kaymakam Çaðlar ile görüþ alýþveriþinde bulundu.
Ziyaretleri için Nizip ve Bulancak heyetine teþekkür eden Nizip Kaymakamý Oðuz Alp Çaðlar “Odalarýmýzýn ticaretimize ve bölgemizin ekonomisine katký saðlamak için yürütmüþ olduðu çalýþmalara ve projelerine her zaman destek vermeye hazýrýz.” dedi.
Günün ikinci ziyaretini Nizip Ticaret Borsasý Baþkaný Ýbrahim Sarý’ya yapan heyet “Nizip Ticaret Borsasý’nýn projeleri ve yapýlan çalýþmalar hakkýnda bilgiler aldý.
Nazik ziyaretlerinden dolayý Bulancak Ticaret Odasý ve Nizip Ticaret Odasý heyetine teþekkürlerini ileten Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði çatýsý altýnda hizmet veren kurumlar olarak üyelere daha kaliteli hizmet sunmak için bir kez daha dayanýþmanýn önemini vurguladý.
Kurum ziyaretlerini tamamlayan Nizip ve Bulancak heyeti Nizip Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Güneydoðu Antepfýstýkçýlýk Yönetim Kurulu Baþkaný Gazi Yýlmaz’ý, Marwood Ofis Mobilyalarý Müdürü Selahattin Marangoz’u ve Origo Gýda Kimya Ýsmail Nizipli’yi ziyaret ederek firmalarýn üretim hatlarýný yerinde inceledi.
Antep Fýstýðý, büro mobilyalarý ve çeþitli yaðlarýn üretimi hakkýnda firma yetkililerinden bilgi alan Bulancak heyeti firmalara göstermiþ olduðu yakýn ilgi ve alakadan dolayý teþekkür ettile
![]()