![]()
Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý, GAP Gümrük ve Dýþ Ticaret Bölge Müdürü Mehmet Tuncay Bayraktar ve Nizip Ticaret Odasý (NTO) Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat ile birlikte Nizip Gümrük Müdürlüðü'nün inþaat alanýnda incelemelerde bulundu.T.C. Ticaret Bakanlýðý, Nizip Kaymakamlýðý, Nizip Belediyesi, GAP Gümrük ve Dýþ Ticaret Bölge Müdürlüðü, Nizip Ticaret Odasý, Nizip Ticaret Borsasý ve Nizip Organize Sanayi Bölgesi (NOSB) ile koordineli bir þekilde süren çalýþmalar neticesinde ilçeye kurulmasý kararý alýnan Nizip Gümrük Müdürlüðü ile ilgili inþaat çalýþmalarýnda son aþamaya gelindi.çalýþmalarý yerinde görmek ve bilgi almak için Nizip Tren Garý yanýnda kurulacak olan Gümrük Müdürlüðü sahasýna gelen heyet, çalýþmalarla ilgili bilgi alarak ardýndan ise Nizip Ticaret Odasý'nýn üst katýnda bulunan idari binaya geçti. Burada NTO Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat tarafýndan çalýþmalarla ilgili bilgilendirme yapýldý.çalýþmalarýn hayýrlý olmasýný dileyen Belediye Baþkaný Mehmet Sarý, Gümrük Müdürlüðü'nün ilçemizde açýlacak olmasý hükümetimizin ilçemize verdiði önemin göstergesidir. Gümrük Müdürlüðü, Nizip'teki üretim ve istihdamý önemli ölçüde artýrarak üreticilerimizin yurt içi ve yurt dýþýndaki iþlemlerini kolaylaþtýrmada önemli bir ivme saðlayacaktýr. Bu sebeple bu önemli hizmetin ilçemize kazandýrýlmasýnda emeði geçen herkese teþekkür ediyorum dedi.