MÝLLETVEKÝLÝ ATAY'DAN BAYRAM MESAJI
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK üyesi ve Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, Ramazan Bayramý mesajýnda, "11 Ayýn sultaný, rahmet ve bereket ayý olan mübarek ramazan ayýný geride býrakarak, Ramazan Bayramý'ný idrak etmenin mutluluðunu yaþýyoruz. Cenab-ý Allah'tan, O'nun rýzasýný kazanmak amacýyla tuttuðumuz oruçlarýn, samimiyetle gerçekleþtirdiðimiz ibadetlerin kabulünü niyaz ediyorum. Bayramlar; her yýl gelip geçen sýradan günler olmaktan öte, yüce dinimizin, kardeþlik, sevgi ve hoþgörü ortamýnýn yeniden ve daha güçlü bir þekilde tesis edildiði en güzel günlerdir. "Ben'i" "Biz" yapan yaný baþýmýzdakinin fark edildiði ve gözetildiði, kýrgýnlýklarý, dargýnlýklarý unutup birbirimizle kucaklaþtýðýmýz, birlik, beraberlik ve kardeþlik duygularýmýzýn yeniden güç kazandýðý çok özel günlerdir" ifadelerine yer verdi.
Bayramlarýn milli ve manevi kucaklaþmanýn müstesna bir müjdesi olduðuna dikkat çeken Atay, "Türk Töresinin manevi ve kültürel deðerlerinin, Türk-Ýslam ahlakýnýn yaþanýp yaþatýldýðý, nice ramazan ayý ve bayramlara kavuþmamýz dileðiyle. Bu duygu ve düþüncelerle öncelikle Þehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Þu anda milletimizin varlýðý, güvenliði ve istikbali için mücadele veren, nöbet tutan tüm güvenlik güçlerimize saðlýk, baþarý ve esenlikler diliyor, bütün Gaziantep'li hemþehrilerimin, Aziz Milletimizin ve Türk-Ýslam aleminin Ramazan Bayramýný kutluyorum.