MHP Nizip ilçe teþkilatý iftarda buluþtu
MHP Nizip Ýlçe Baþkanlýðý tarafýndan düzenlenen iftarda buluþan MHP’liler, Nizip Sofiya Yemekte yüzlerce vatandaþ ve partiliyle birlikte oruçlarýný açtý
Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP) Nizip ilçe teþkilatý iftar yemeðinde bir araya geldi. Kur’aný Kerim tilavetiyle baþlayan programa katýlýmýn yüksek olmasý dikkat çekti. Ýftarýn ev sahipliðini MHP Nizip Ýlçe Baþkaný Davut Karabacak ve yönetim kurulu yaparken, MKYK üyesi ve MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý, Oðuzeli Belediye Baþkaný Mehmet Sait Kýlýç, MHP Ýl Baþkaný Cahit Çýkmaz, MHP Karkamýþ Ýlçe Baþkaný Ýsa Tiryaki ve diðer MHP Ýlçe Baþkanlarý, Ülkü Ocaklarý Gaziantep Ýl Baþkaný Hakan Demirkýran, Ülkü Ocaklarý Ýlçe Baþkanlarý, Ak Parti Nizip Ýlçe Baþkaný Mehmet Fatih Uzunaslan ve partililer hazýr bulundu.
MHP Nizip Ýlçe Baþkaný Davut Karabacak Kýsa bir açýklama yapan
“Birlik, berberlik, dayanýþma ve yardýmlaþmanýn en üst seviyede yaþandýðý Ramazan’ý þerif ayýnda düzenlemiþ olduðumuz iftar programýmýza katýldýðýnýz için kendi ve yönetimim adýna teþekkür ediyorum” dedi.
Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý, bu mübarek günde iftar yemeðini düzenleyen MHP Nizip Ýlçe Baþkaný Davut Karabacak ve yönetim kuruluna teþekkür etti. Baþkan Sarý, Cumhur ittifakýnýn MHP ile güçlü olduðunu belirterek Allah birlik ve beraberliðimizi bozmasýn dedi.
MKYK üyesi ve MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, "Ramazan ayýnda birlik sofrasýnda cümlemiz bir araya geldi. Cenabý Allah birliðimizi, dirliðimizi, aðzýmýzýn tadýný bozmasýn Ýnþallah. Ramazan sadece aç kalmak, susuz kalmak deðildir. Ramazan eline, diline, beline sahip olmaktýr. Cenabý Allah inþallah bu Ramazan'ý hayýrlarla geçirmeyi bize nasip eder. Her Ramazan'ýn arkasýndan bir bayram olur. Ramazan Bayramý hem ülkemizde hem komþu ülkelerde hem de dünya coðrafyasý üzerinde acý çeken, esir olan tüm insanlýða bayram olur, inþallah" dedi.
![]()