Ýlçe Milli Eðitim Müdürümüz Sayýn Cengiz GÜNDEÞ'in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramý mesajlarý:*"Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluþunun ve Milli Egemenliðimize kavuþmanýn 102. yýl dönümünü büyük bir coþku, gurur ve heyecanla kutlamanýn mutluluðunu yaþýyoruz.Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Cumhuriyetimizin geleceðini, yarýnýn sahipleri çocuklarýmýza emanet edecek kadar, çocuklarýmýza ve gençlerimize güveniyordu. Ve millet meclisimizin kuruluþ yýldönümü olan bu anlamlý günü, onlara bayram olarak armaðan etmiþtir.Bugün bizlere düþen görev; Cumhuriyetimizin, bayraðýmýzýn ve bu kutsal vatanýn kutsal birer* bekçisi olduðumuzu göstermek, hem de bu güzel vatan uðruna can larýný feda etmekten kaçýnmayan þehit ve gazilerimizin aziz hatýralarýný en yoðun ve güzel biçimde yad etmek olmalýdýr.Sevgili çocuklar, Atatürk sizlere güvendi... Bizler de güveniyoruz... Sizin göreviniz bu güveni boþa çýkarmamaktýr. Ýnanýyorum ki sizler, uygarlýðýn ve barýþýn yolunda emin adýmlarla ve baþarýlarla yürüyeceksiniz.Sevgili çocuklar hepinizi umutla, sýcacýk bakan gözlerinizden öpüyorum...23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramýnýz kutlu olsun..."

Yayýn Tarihi:22 Nisan 2022