YENÝDEN REFAH PARTÝSÝ NÝZÝP TEÞKÝLATI ANKARA'DA*
Yeniden Refah Partisi Nizip Ýlçe Teþkilatýndan Ýlçe Baþkaný Mustafa Bilici ve Baþkan Yardýmcýlarý Bekir Demir, Mehmet Demir ve Mahmut Yiðitbaþý Ankara'da Yeniden Refah Partisinin gerçekleþtirdiði Siyaset Akademisi 1. Mezunlari Diploma törenine katýldý. Programa Yeniden Refah Partisi Genel Baþkaný Dr.Fatih Erbakan katýldý. Diplomalarýný alan yönetim kurulu üyeleri Ankara'da çeþitli temaslarda bulundu. Ýlçe Baþkaný Mustafa Bilici çok olumlu güzel bir program oldu Genel Baþkanýmýz Fatih Erbakan Beyefendiye Nizip halkýnýn selamlarýný ilettik. O da Nizipli Hemþehrilerimize çok selam söyledi. Türkiyenin Yeniden inþasýnda görev almak için bilgili donanýmlý siyaset sanatýnýn inceliklerini iyi bilmek gerekiyor bu doðrultuda Partimizin Siyaset Akademisi Teþkilatý tarafýndan geçen mayýs ayýnda baþlayan eðitimleri baþarýyla tamamlayarak ben ve yönetim kurulu üyesi *arkadaþlarýmýz bu diplomayý almaya hak kazandýk. Bu diplomayý sayýn genel baþkanýmýzýn elinden almakta bizler için ayrý bir onur ve gurur vesilesi olduðunu belirterek kendisine çok teþekkür ediyoruz."dedi.
![]()