NÝZÝP TÝCARET BORSASI SPONSORLUÐUNDA DÜZENLENEN BÝLGÝ YARIÞMASI SONA ERDÝ
Nizip Ticaret Borsasý Konferans salonunda gerçekleþen ortaokullar arasý final yarýþmasýna, Nizip Belediye Baþkan Yrd. Mehmet Demir, Nizip Ýlçe Milli Eðitim Þube Müdürü Seyit Çakýr, NTB Yönetim Kurulu Baþkan Yrd. Ahmet Polat, NTB Meclis Baþkan Yardýmcýsý Haþim Aslan, Okul Müdürleri, Öðretmenler ve Öðrenciler katýldý.
Abdurrahman Alkan Ortaokulu, Ali Alkan Ortaokulu ve Özel Final Ortaokulu arasýnda baþlayan bilgi yarýþmasýný Abdurrahman Alkan Ortaokulu birinci olarak tamamladý. Yarýþmada ikinciliði Ali Alkan Ortaokulu kazanýrken üçüncü ise Özel Final Ortaokulu oldu.
Nizip Ticaret Borsasý’nýn sponsor olduðu ortaokullar arasý bilgi yarýþmasýnda birinci olan okula 3 adet çeyrek altýn ikinci olan okula ise 3 adet gram altýn verildi.*
Bilgi yarýþmasý ödül töreninde bir konuþma yapan Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkan Yrd. Ahmet Polat; “Yarýþmaya katýlan okullarýn hepsini tebrik ediyorum. Zorlu ve heyecaný yüksek bir yarýþma oldu. Sizin gibi pýrýl pýrýl gençleri izlerken gurur duydum. Eðitime çok önem veriyoruz ve eðitimin olduðu her türlü organizasyon için de yer alýyoruz. Çünkü bizi hedeflerimize ancak alacaðýmýz iyi eðitim götürür.” dedi.
Nizip Ticaret Borsasý’nýn eðitime katkýlarýndan dolayý Nizip Belediye Baþkan Yrd. Mehmet Demir tarafýndan Baþkan Yrd. Ahmet Polat’a plaket takdim edildi.
Bilgi yarýþmasý günün anýsýna öðretmenler ve öðrencilerle birlikte hatýra fotoðrafý çektirilmesiyle son buldu