Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nizip Ýlçe Yönetimi Nizip Ticaret Odasý'ný (NTO) ziyaret etti.CHP Nizip Ýlçe Baþkaný Mehmet Bozfýrat ve CHP Nizip ilçe Yönetim Kurulu üyeleri NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, NTO yönetim kurulu ve meclis üyeleri tarafýndan karþýlandý.Ziyaretten duyduðu memnuniyeti dile getiren NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, CHP Nizip Ýlçe Baþkanlýðý'na yeni görevlendirilen Mehmet Bozfýrat ve CHP Nizip ilçe Yönetim Kurulu üyeleri'ne yeni görevlerinde baþarýlar diledi.NTO Yönetim Kurulu Baþkaný özyurt, Nizip Ticaret Odasý'ný tanýtarak Odanýn yapmýþ olduðu faaliyetler ve projeleri hakkýnda CHP Nizip Ýlçe Yönetimine bilgiler verdi.Nizip ile ilgili istiþarelerde bulunan NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, Nizip'in ve sanayicilerin sorunlarý ile ilgili tüm siyasilerin ve sivil toplum kuruluþlarýnýn kamuoyu oluþturularak çözüm bulunmasý gerektiðini belirtti.CHP Nizip Ýlçe Baþkaný Mehmet Bozfýrat ise NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, NTO yönetim kurulu ve meclis üyelerine teþekkür ederek, NTO meclis ve yönetim kuruluna çalýþmalarýnda baþarýlar diledi.Konuþmalarýn ardýndan CHP Nizip heyeti, Nizip Ticaret Odasý meclis ve yönetim kurulu üyeleri ile istiþarelerde bulundu.Gerçekleþen ziyarete NTO Meclis Baþkan Yardýmcýsý Necdet Baþeðmez, NTO Yönetim Kurulu üyeleri Ýbrahim Demir, Ýbrahim özkaya, Hüseyin Yaprak, NTO meclis üyeleri ve CHP Nizip ilçe Yönetim Kurulu üyeleri de katýldý.