Nizip Ticaret Odasý (NTO) ve KOSGEB Gaziantep Müdürlüðü iþbirliði ile KOSGEB Hibe ve Destek Programlarý bilgilendirme toplantýsý Nizip Ticaret Odasý'nda düzenlendi.Düzenlenen toplantýnýn açýlýþ konuþmasýný yapan NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, Dünyada yaþanan ekonomik çalkantýlar giriþimcilik, üretim ve ihracatýn ülkemiz için ne kadar önemli olduðunu kanýtlamýþtýr dedi.Devletimizin de giriþimciliðe her zaman destek olduðunu belirten NTO Baþkaný özyurt þunlarý ifade etti: ülkemizin zenginleþmesi giriþimcilik yolundan geçmektedir. Dünya Savaþý'nda yerle bir olan ülkeler giriþimcileri sayesinde ayaða kalkmýþ ve dünyanýn en büyük güçleri arasýna girmiþlerdir. Bizlerde bugün giriþimcilik ruhuyla devletimizin vermiþ olduðu destekleri de arkamýza alarak ülkemizin geliþimine katký saðlamalýyýz. Bugün KOSGEB Gaziantep Müdürümüz Muhammed Paksoy KOSGEB'in giriþimcilerimize ve firmalarýmýza vermiþ olduðu destekleri anlatacaktýr. Verilen desteklerden en üst düzeyde faydalanmanýzý diliyor, odamýza teþrif ederek bizleri bilgilendiren KOGEB Müdürümüze ve siz deðerli katýlýmcýlarýmýza Odamýz ve þahsým adýna teþekkür ediyorum þeklinde konuþtu.KOSGEB desteklerinin tamamen ücretsiz olduðunu ifade eden KOSGEB Gaziantep Müdürü Muhammed Paksoy ise sözlerini þu þekilde sürdürdü: KOSGEB'in desteklerinden aracýsýz olarak sizlerde faydalanabilirsiniz. Tüm iþlemlerimizi artýk e-devlet üzerinden online gerçekleþtiriyoruz. Firmalarýmýzýn üzerindeki fiziksel evrak getirme yükü kaldýrýlmýþtýr. KOSGEB'in resmi web sitesi e-hizmetler bölümünden ilgili destek ile ilgili sorulan sorulara cevap vererek desteklerimizden faydalanabilirsiniz. Ben bu seminerin düzenlenmesinde emeði geçen Nizip Ticaret Odasý yönetimine ve üyelerine teþekkür ediyorum þeklinde konuþtu.Konuþmanýn ardýndan KOSGEB Gaziantep Müdürü Muhammed Paksoy tarafýndan KOSGEB'in Destek Programlarý hakkýnda katýlýmcýlara geniþ bir sunum yapýldý.Sorularýn cevaplanmasý ile son bulan toplantýya NTO Meclis baþkaný Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat, NTO yönetim kurulu ve meclis üyeleri, serbest muhasebeci ve mali müþavirler ve çok sayýda sektör temsilcisi de katýldý.