![]()
Gaziantep Ticaret Ýl Müdürü Ýsmail Ýncesoy Nizip Ticaret Odasý'nýn (NTO) þubat ayý meclis toplantýsýna katýldý.NTO yönetim kurulu ve meclis üyelerini ziyaret eden Gaziantep Ticaret Ýl Müdürü Ýsmail Ýncesoy Nizip Ticaret Odasý þubat ayý meclis toplantýsýna da katýlarak NTO üyeleri ile görüþ alýþveriþinde bulundu.Ziyaretten duyduðu memnuniyeti ifade eden NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, Saygýdeðer hemþehrimiz Gaziantep Ticaret Ýl Müdürü Ýsmail Ýncesoy'u meclis toplantýmýzda aðýrlamaktayýz. Kendileri ile ilçemizin ticareti ile ilgili görüþ alýþveriþinde bulunacaðýz. Yapmýþ olduðu bu anlamlý ziyaret için þahsým ve NTO Meclisi adýna çok teþekkür ediyorum dedi.Gaziantep Ticaret Ýl Müdürü Ýsmail Ýncesoy'u NTO'da aðýrlamaktan duyduðu memnuniyeti ifade eden NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, Dünyada yaþanan Koronavirüs salgýnýndan ötürü dünya genelindeemtia fiyatlarýndan ciddi þekilde artýþlar yaþanmýþtýr. Dolayýsýyla ülkemizde ithal ettiði ürünlerin fiyatlarýnýn artmasýndan ciddi þekilde etkilenmiþ iç piyasada maliyet yükselmesine ve enflasyonun artmasýna neden olmuþtur. Devletimiz bu konuda ciddi çalýþmalar yapýyor ve sizlere de göstermiþ olduðunuz cabadan dolayý teþekkür ediyoruz. Devletimiz son zamanda gýda ürünlerinde %8 oranýnda KDV indirimi yapmýþtýr ve bunu da memnuniyetle karþýlýyoruz. Ancak bunun üzerinden onbeþ gün geçmeden enerji ve hammadde fiyatlarýndaartýþlar yaþanmýþtýr. Bu da iþletmelerimizi fiyat istikrarýnýn saðlanmasý yönünden sýkýntýya sokmaktadýr dedi.ülkenin kalkýnmasý için sanayicilere her türlü desteði saðlandýklarýný belirten Gaziantep Ticaret Ýl Müdürü Ýsmail Ýncesoy þunlarý ifade etti: Dünyada yaþanan ekonomik krizden dolayý ülkemizde çalkantýlý bir süreçten geçmektedir. Piyasa gözetim ve denetim çalýþmalarýmýzý sürdürüp þikayetleri titizlikle deðerlendirmekteyiz. Ticaret Bakanlýðý'mýz TOBB ile birlikte çalýþarak sorunlarýnýzý çözmeye çalýþmaktadýr. Bu süreci el ele vererek atlatacaðýmýza inanýyorum. Bu nedenle biz sizlerin her zaman yanýnda olacaðýz. Bizleri bugün misafir ettiðiniz için hepinize çok teþekkür ediyorum þeklinde konuþtu.Sorularýn cevaplanmasý ile son bulan toplantýya NTO meclis, yönetim kurulu ve disiplin kurulu üyeleri de katýldý.