Nizip Adliyesi'nden Eðitim Protokolü
Nizip ilçemize göreve baþladýklarý günden bugüne baþarýlý çalýþmalara imza atan Adli Yargý ve Adalet Komisyonu Baþkaný Musa Talih ve Cumhuriyet Baþsavcýsý Sebahattin Erkaya, bitmek bilmeyen enerjileri ve çalýþmalarý ile göz dolduruyor.
Bu kapsamda ilçemizde faaliyet gösteren kurumlarla iyi iliþkiler saðlayan Adli Yargý ve Adalet Komisyonu Talih ve Cumhuriyet Baþsavcýsý Erkaya, eðitime büyük önem vererek destek oluyorlar. Buna baðlý olarak Nizip Adliye ve *Nizip’te eðitim sektörünün önemli ismi Pusula Akademi ve Nizip Hayal Akademi *arasýnda Eðitim Protokolü imzalandý. Eðitim protokol töreninde Adli Yargý ve Adalet Komisyonu Baþkaný Musa Talih ve Cumhuriyet Baþsavcýsý Sebahattin Erkaya,
Pusula Akademi yönetim kurulu baþkaný Yakup Çapan ve Nizip Hayal Akademi Yönetimi Aysun Güngör katýldý. Pusula Akademi yönetim kurulu baþkaný Yakup Çapan, Nizip’te her Anlamda Nizip halkýna destek olan ve Nizip Adliyesinde baþarýlý çalýþmalara imza atan Adli Yargý ve Adalet Komisyonu Baþkaný Musa Talih ve Cumhuriyet Baþsavcýsý Sebahattin Erkaya’ya Nizip halký adýna teþekkür etti.
![]()