![]()
Yönetici Geliþim Programý (DÖGEP) kapsamýnda Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðünün yaptýðý planlama doðrultusunda Nizip ilçesindeki Ýmam Hatip Lisesi ve Ýmam Hatip Ortaokulu müdürleriyle "Din Öðretimi Genel Müdürlüðü tarafýndan MillÝ Eðitim Bakanlýðý 2023 Eðitim Vizyonu doðrultusunda ve Öðretmenlik Mesleði Genel Yeterlikleri çerçevesinde okul yöneticileri ve öðretmenlerimizin; mesleki bilgi, beceri, tutum ve deðerler alanýndaki geliþimlerine katký saðlamak amacýyla Yönetici Geliþimi Programý (YÖGEP), Öðretmen Geliþimi Programý (ÖGEP) ve DKAB Öðretmen Geliþimi Programý (DÖGEP) uygulama programlarý " konularýnda Abdulhamithan Kýz Anadolu Ýmam Hatip Lisesi okulunda, Nizip ilçesinde bulunan tüm Ýmam Hatip Liseleri ve Ýmam Hatip Ortaokullarýn Okul Müdürlerine bilgi paylaþýmýnda bulunduk. Bu paydaþlar sonucunda Aralýk-Ocak aylarýnda yapýlan etkinlikler þu þekildedir.
Öðretmen geliþim programý (ÖGEP) kapsamýnda Aralýk ve Ocak ayýnda Ýlçemiz Nizip Anadolu Ýmam Hatip Lisesi Müdürü Halil ÇETÝN tarafýndan "Öðrenci merkezli eðitim, aktif öðrenme, merak uyandýrma, etkili sýnýf yönetimi (uzaktan eðitim sürecinde sýnýf yönetimi, öðrenci motivasyonu ve odaklanma) ve olumlu sýnýf ortamý oluþturma." Anadolu Ýmam Hatip Liseleri ve Ýmam Hatip Ortaokullarýnda görev yapan tüm öðretmenlerimizle verimli toplantýlar yapmýþlardýr.
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öðretmen Geliþimi Programý (DÖGEP) kapsamýnda Aralýk ve Ocak ayýnda Ýlçemiz Rabia Müslüm Tuncel Ýmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ali AYDOÐDU tarafýndan "Din kültürü ve ahlak bilgisi ile temel dini bilgiler derslerinde yer alan inanç konularýnýn güncel meseleler baðlamýnda ele alýnmasý ve bu konularýn öðretiminde kullanýlan özel öðretim yöntemleri" Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öðretmenlerimizle verimli toplantýlar yapmýþlardýr.
Yönetici Geliþimi Programý (YÖGEP) kapsamýnda Aralýk ve Ocak ayýnda Ýlçemiz Necibe Kemal Akdoðan Anadolu Ýmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet UZUN tarafýndan "Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v.)'in insanlarla iletiþimi, sosyal iliþkileri, eðitimdeki temel ilke ve metotlarý ile yönetim anlayýþý ve uygulamalarý" yöneticilerimiz ile verimli toplantýlar yapmýþlardýr. Toplantýlara ait görseller aþaðýda sunulmuþtur.
![]()
![]()
![]()
![]()
Yayýn Tarihi: 4 Þubat 2022