Alpaslan Ticaret Erkunt Traktör ‘Best Of Gaziantep Awards' ödülünü
aldý
The Green Park Hotel ev sahipliðinde yapýlan yýlýn enlerinin belirlendiði gece ünlü sanatçýlarýn ve ulusal basýn mensuplarýnýn katýlýmýyla gerçekleþtirildi. Sunuculuðunu Tuðba Özay ve ünlü Radyo Programcýsý Afrikalý Ali'nin yaptýðý gecede markalarýn deðerini geniþ kitlelere ulaþtýrmasý hedeflendi.
Ödül Gecesine ünlü isimler de katýldý. Gecede yer alan sanatçýlar Songül Karlý, Fatih Bulut, Ardýç ve Yiðit Mahsuni gibi isimler geceye damga vurdu.
Traktör sektöründe YILIN EN ÝYÝ MARKASI ödüle layýk görülen Alpaslan Ticaret Gaziantep - Þanlýurfa - Kilis Erkunt Traktörleri Bölge Bayisi oldu.
Alpaslan Ticaret Gaziantep - Þanlýurfa - Kilis Erkunt Traktörleri Bölge Bayi Firma Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mesut Alpaslan, ödülünü ünlü Radyo Programcýsý Afrikalý Ali'nin Ve Sevilen Sanatcý Tuðba Özay’ýn elinden aldý.
Alpaslan Ticaret Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mesut Alpaslan, “1973 yýlýndan beri traktör sektöründeyiz. 6 yýldýr Türkiye satýþ birincisi olduk. Bu akþam ödül alýyoruz. Bu baþarýmýzý taçlandýran arkadaþlarýma çok teþekkür ediyorum” ifadelerini kullandý.
![]()