MHP ÝLÇE TEÞKÝLATINDAN SÝVÝL TOPLUM KURULUÞLARINA ZÝYARET
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nizip ilçe Baþkaný Davut Karabacak ve yönetim kurulu üyeleri, parti çalýþmalarý kapsamýnda sivil toplum kuruluþlarýna hayýrlý olsun ve nezaket ziyaretleri gerçekleþtiriyor.
Türkiye Emekliler Derneði Nizip Þube Baþkaný Abdullah Aslan, Nizip Madeni Sanatkarlar Odasý Baþkaný Hüseyin Kök, Marangozlar ve Mobilyacýlar Odasý Baþkaný Nedim Çalýþkan, Bakkallar ve Bayiler Odasý Baþkaný Mustafa Canpolat, Berberler ve Kuaförler Odasý Baþkaný Mustafa Doðan, Elektrikçiler ve Benzerleri Odasý Baþkaný Süleyman Çetin, Terziler Odasý Baþkaný Mehmet Karakuþ'a hayýrlý olsun ziyaretinde bulunan MHP heyeti, yaptýklarý ziyaretlerle fikir alýþveriþinde bulunarak hayýrlý olsun dileklerini iletti. MHP Nizip ilçe baþkaný Davut Karabacak ve yönetim kurulu üyeleri sivil toplum kuruluþlarý ve esnaf ziyaretlerine devam ederken bir yandan da parti çalýþmalarýna devam ediyorlar.
Türkiye için birlik ve beraberliðin önemini belirten MHP Ýlçe Baþkaný Davut Karabacak, ülkemizin geleceði ile ilgili olarak güçlü bir Türkiye için þu an birlik ve beraberlik günlerini yaþýyoruz. Söz konusu Türkiye ve ülkemizin bekasý olunca ayný noktada birleþmemiz gerekir. Ayný temel düþünce bütün özel ve tüzel kuruluþlar içinde geçerlidir. Nitekim söz konusu, Nizip ilçesinin istikrarlý, planlý bir þekilde büyümesi ve geliþmesi olunca bunu saðlamak, biz siyasetçilerin yaný sýra tüm kamu kurum ve kuruluþlarý baþta olmak üzere tüm birimlerimize düþüyor. Allah ilimizdeki, ilçemizdeki ve ülkemizdeki birlik ve beraberliðimizi bozmasýn dedi.
![]()