sn.osman utkan kardeþim,
mail adresine gerekli bilgilerimi ilettim görüþmek üzere selamlar,saygýlar
[sýze=3] [/sýze]
sn.osman utkan kardeþim,
mail adresine gerekli bilgilerimi ilettim görüþmek üzere selamlar,saygýlar
[sýze=3] [/sýze]
Konu nizip.com tarafýndan (15.07.08 Saat 15:38 ) deðiþtirilmiþtir.
Sizlerin bu bölümde buluþup mesajlaþmanýz, bana ne kadar zevk veriyor anlatamam. Tüm emeklerim ve harcamalarým feda olsun. Ýnþallah unuttuðunuz veya bulmak istediðiniz arkadaþlarýnýza da bu site aracýlýðý ile ulaþýrsýnýz.
herþey Nizip için
Konu nizip.com tarafýndan (15.07.08 Saat 15:41 ) deðiþtirilmiþtir.
Deðerli hemþerim,
Ben Aydýn/Didim'den yazýyorum Ellerine saðlýk Allah senden razý olsun.Sayende memleket hasretini gideriyoruz.Eðer imkanlarýn
müsait ise Nizip haberlerine daha çok yer verebilir misiniz Ayrýca canlý yayýnlarý hiç alamýyoruz.Bunun için nasýl bir yol izlememiz gerekir Herþey gönlünce olsun.Selamlar,sevgiler
muharrem
Konu nizip.com tarafýndan (15.07.08 Saat 15:42 ) deðiþtirilmiþtir.
s aleykumben 92- 93 mezunuyum belcikadayim avrupada gorusebilecegim arkadas larla gorusebilirmiyim selamlar
yusuf bey mesajýnýzý aldým
çok mütehassýs oldum
görüþmeyeli epey olmuþtu
mynet teki adresine mail býraktým
bundan böyle sanal ortamda görüþmek dileðiyle...
hoþça kal.. esen kal...
Konu nizip.com tarafýndan (15.07.08 Saat 15:43 ) deðiþtirilmiþtir.
Kýymetli arkadaþlar bir konu açalým da milletin siteye girme nedeni olsun Muharrem - Ahmet Lisedeki en komik aný anlatma yarýþmasýna girmeye ne dersiniz ? selamlar
Osman
Konu nizip.com tarafýndan (15.07.08 Saat 15:44 ) deðiþtirilmiþtir.
Osmancýðým neden olmasýn Ama bizim arkadaþlar bilgisayar özürlü galiba. Hiç mesaj býrakan yok. Benim unutamadýðým aným "M.Ali YAÞAR" hocamýzýn anlattýðý (lise 1'deydik) "PAPAÐAN" fýkrasý. Hatýrlýyorsanýz sonunda bir el hareketi yapmýþtý. Hala aklýmdan çýkmaz. Ayrýca Erol YILDIZ’A yazdýðým mektup yüzünden yediðim dayak.(Sevgili hocamýz DOÐAN bey yamultmuþtu beni. Ama suçlu bendim.)Hem onur kurulu üyesiydim hem de disipline gidip dayak yemiþtim.Her iki hocamý ve diðerlerini de saygýyla selamlýyor ve ellerinden öpüyorum.Herkese selamlar.Sen mesajýma niye cevap vermedin?
muharrem
Konu nizip.com tarafýndan (15.07.08 Saat 15:46 ) deðiþtirilmiþtir.
anýlarým hatýralarýmda çoksýký saklanmýþ galiba aklýma gelmiyor.
Geldiði zaman yazarým.
Ama ben size halen görüþmekte olduðum öðretmenlerimi ileteyim.
Mehmet ali yaþar - tarih
osman karataylý - matematik
mustafa kaçar - meslek dersleri
halil tekþen - ingilizce
mevlüt mamak - türk dili edebiyatý
doðan kaygýsýz - fen bilimleri
zeki akkaya - meslek dersleri
Konu nizip.com tarafýndan (15.07.08 Saat 15:48 ) deðiþtirilmiþtir.
þimdi Halil Tekþen ilk Nizibe geldiye adam Ankaralý
Bizim sivri zekalýlardan birisi sordu
Hocam hiç televizyona çýktýnýz mý?
Hocada cevap verdi evet bir kere televizyonun üstüne çýktým.
Ben en komik aný olarak iki tane anýyý çok iyi hatýrlýyorum.
Birisi Bizim Mehmet Ali Hoca sýnýfta Din Dersi dersi var bir konuyu okutuyor. Hocanýn dersleri de hep hakikaten güzeldi. Herkes sessizce dinliyor. Sýnýfta çýt çýkmýyor.Öyle ki sinek uçsa duyulacak.
Bu sessizlikte en arkadaki sýradan bir ses . Bir John Faber kalem kapaþý þýgýr þýngýr þýngýr diye geldi ve çöp kutusunun yanýnda durdu. Sýnýf þaþkýnlýktan küçük dilini yutacak. Kalem sessizliði bozmuþ ve Hocanýn da dikkatini çekmiþti. Hoca kýzdý kim attý bu kapaðý dedi kimseden çýt yok. Bir kaç kez sordu. Yine ses yok bizim güleceðiz ama korkudan gülemiyoruz. Birisi ben attým dese kurtulacaðýz. Yok kimse çýkmýyor. Hoca kýzgýn kýzgýn geziniyor. Ben iri yarý olduðum için en önde oturuyorum ya bana döndü git lan Doðan Hoca'dan sopa getir . Ben çýktým dýþarda sopa geziyorum Uyanýðým ya eften püften bir þey arýyorum.Hademelerin (müstahdem) yanýna gittim yok kafama göre birþey bulamadým. Doðan Hoca gördü beni sordu ne arýyorsun lan . Ben ona söylemek istemiyorum çünkü onda bir sopa var evlere þenlik. Onu almak istemiyorum. Kem küm Mehmet ALi Hoca sopa istedi dedim. Gel o zaman dedi odasýna gittik. Sopayý aldým ama sopa elimi yakýyor. Hocaya verdim. Ne önde benim ya açlan elini dedi. Açtým elimi her ele 2 þer tane vuruyor. Soyadýný hatýrlamýyorum Mustafa vardý sýra buna geldi biz sopa yiyenler elini tutup kývranýyoruz. Bu halimizi gördü ya sopa yemeden aðlamaya baþladý. Hoca aç Mustafa elini dedi o idamlýk mahkum gibi iyice korktu biz artýk halimizi unuttuk Mustafaya bakýp gülüyoruz. Hoca sopayý bir kaldýrdý ve indirdi sopa taaak diye sýraya deðdi Mustafa elini korkup çekmiþti. Bir iki dört beþ kere sopa sýraya deðdi. Taak taak. Biz artýk sýnýfça gülmekten bayýldýk Hoca sonunda dayanamayýp Mustafa'ya vurmaktan vaz geçti. Afferin lan Mustafa.
Herkes hakkýný helal etsin sopaýþ getiren benim.
þimdi kendimi af ettirmek için bir ödül koyuyorum.
Eþer o kapaðý atan çýkarsa ona bir John Faber mavi tükenmez armaðan edeceþi hemde kapaklý.
Tüm ismi geçenleri saygýyla anýyorum
Selamlar
Konu nizip.com tarafýndan (15.07.08 Saat 15:54 ) deðiþtirilmiþtir.
Dostum iyi yazmýþsýnda kaçýncý sýnýfta oldðunu yazmamýþsýn.Doðrusu ben hatýrlayamadým.Ama benzer olayý "YAVRUMUN (H.P.)" Dersinde ezber yapmadýðýmýz için yaþamýþtýk.Tahir H.,aðlamya baþlayýnca dayak yememiþti.Sýnýf olarak keþke biz de aðlasaydýk demiþtik.3.sýnýfta olmuþtu.Ayrýca seninle hep beraberdik hatýrlýyorsan.Bilmem aklýna gelir mi?Son sýnýfta da Musa'nýn sigarasý yüzünden idareyle baþýmýz belaya girmiþti.Müdürün o zamanki fýrçalarýný unutmadým.Hepsinden ALLAH RAZI olsun.Ýnþallah haklarýný bizlere helal etmiþlerdir.Mustafalarýn soyadlarý ÇAPAN,AYDIN ve PAMUKidi M.Çapan' yazýn gördüm Ýstanbulda imiþ.Herkese kucaklar dolusu selamlar.
muharrem
Konu nizip.com tarafýndan (15.07.08 Saat 15:58 ) deðiþtirilmiþtir.
Kýymetli Muharrem Lise1'deydi ama Mustafanýn hangisi olduðununa gelince herhalde baþka bir mustafa daha vardý üçüde deðil.
Selamlar
Osman Demir
Istanbul
Konu nizip.com tarafýndan (15.07.08 Saat 15:59 ) deðiþtirilmiþtir.
osmancýðým,
dersi din dersi deðil de rehberlik dersi diye hatýrlýyorum olay lise 1.sýnýfta olmuþtu.
Mustafa ali boyacý ile ayný sýrayý paylaþýrdý.birecik veya kanlýavþarlýydý.ama soyadýný bende hatýrlayamýyorum.
Kapaðý atan bekir çakýr diye þüphelenmiþtik.ama kimse o zamanda olayý üstlenmemiþti.
Selamlar,saygýlar
Konu nizip.com tarafýndan (15.07.08 Saat 16:04 ) deðiþtirilmiþtir.
Valla olayý hatýrlayamadým ama A.Boyacýnýn çok samimi olduðu Mustafa Tükenmez deðil miydi?Hatta boyacýnýn cep olayý vardý hatýrlarsan.Ayrýca bizim sýnýf öðretmenimiz Ömer hocaydý lise birdeyken.(Ömer AKDOÐAN)
muharrem
Konu nizip.com tarafýndan (15.07.08 Saat 16:02 ) deðiþtirilmiþtir.
muharrem,
yaþlandýn galiba çünkü yanlýþ hatýrlýyorsun,rehberlik dersinde tv.nin yararlýmý zararlýmý olduðu konusunda münazara yapmýþtýk ta
yýlbaþý tv programýný gösterince ömer þahin elimden alarak gazeteyi yýrtmýþtý.ömer akdoðan bey çok kýsa süre yaptý.sonra m.ali yaþar bey
sýnýf öðretmenliðimizi yapmaya baþladý.
Selamlar sevgiler
Konu nizip.com tarafýndan (15.07.08 Saat 16:04 ) deðiþtirilmiþtir.
Ahmet daha iyi hatýrlýyor. Dedikleri doðru Dokenmez (Bu teleffuz bizzat Mustafa'nýn dýr.Ama dersin Din Dersi olduðunu (düþünüyorum) hatýrlýyorum.Orta 3 te bir bayan Edebiyat Dersi Hocamýz vardý Dokenmezi durmadan döðerdi. Hatta Ali Boyacý hocanýn gideceði gün skeç yapmýþ bizde hep beraber gülmüþtük Bu arada bak yaþlanýyoruz Ömer Akdoðan kim yav. Hiç hatýrlamadým.
þeyi bisikletle gezen bir hoca vardý onu hatýrlýyormusunuz?
O da meslek dersi hocasýydý.
Adam hiç kimseye kýzmazdý bir bana kýzmýþ kulaðýmý anahtarla ezmiþti.
Selamlar
Osman Demir
Istanbul
Konu nizip.com tarafýndan (15.07.08 Saat 16:06 ) deðiþtirilmiþtir.