Çiftçi kardeþlerimize duyurulur;.
Devlet nar ekimini teþvik etmek amacýyla kapama nar bahçesi tanziminde dönüm baþýna 250 ytl destekleme veriyor....
Büyük ihtimalle de 2007’de bu destekleme 400 ytl’ye çýkacak..!.
Çiftçi kardeþlerimize duyurulur;.
Devlet nar ekimini teþvik etmek amacýyla kapama nar bahçesi tanziminde dönüm baþýna 250 ytl destekleme veriyor....
Büyük ihtimalle de 2007’de bu destekleme 400 ytl’ye çýkacak..!.
Ýslam'ý kurtarmayý býrakýn, Ýslam'la kurtulmaya bakýn.
çok görmeyelim faydalarýný eminim daha keþfedilmeyen birçok faydasý vardýr..Kur’an-ý Kerim’de de nar ve zeytine dikkat çeken ayetler var...
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (21.10.07 Saat 15:05 ) deðiþtirilmiþtir.
Paylaþýmýn için Allah razý olsun.
Karanlýk gecelerin nurlu sabahý
Allah cümlemizden razý olsun..biliyorsunuzdur Efendimiz Rabbimizin huzuruna çýkýnca tüm ümmetini anmayý ihmal etmemiþti..
Ya akif abi bize nar mar vermez onda da vermedi seneye de vermez) .
Ama nefsim kalmýþtý) Ah aH .
ya nar gibisi varmi özellikle cagit yöresinin narlari meshurdur,bak iste canim cekti ama nereden bulacam simdi ben bu almanya da aslinda bu sene elime birkac nar gecti,ee bosuna dememisler haste ye narmi sorin,yani sorulmaz neyse selamlar
walla bu kadar da faydasý olduðunu bilmiyordum narýn.
anlatýmýn için saol
oooooh mükemmelmiþ nar yavs.hele bizim orul narý varki....yeme de yanýnda yat.illaki nuuuuzzz!
ÝYÝ NÝYET ESASTIR.NÝYET KÖTÜ OLURSA MAZERET BULMAK KOLAYDIR.<br>
Nar salataya ve güllaça konuca çok güzel oluyor.
Osman Demir Istanbul
ARKADAÞIM BÝR FAYDASI DAHA VAR SEN ONU BÝLMÝYORMUSUN.YADA HÝÇ NAR ÇUBUÐUNDAN DAYAK YEMEMÝÞSÝN,.
SENÝ UNUTMAK ÝÇÝN HERGÜN HATIRLIYORUM...
KÖPEKLER ÝSTEDÝ DÝYE ATLAR ÖLMEZ...
Hakikaten nar diyip gecmeyelim hele birde caðýt nar olursa dahada iyi olur.kirlihaným isminde birnarki harika..
Nasredin haoca eþekten düþmüþ herkes bir þey söylemiþ hoca içinizde eþekten düþen varmý demiþ herkes yok demiþ hoca ozaman bana eþekten düþeni getirin demiþ..
ARKADAÞIM BÝR FAYDASI DAHA VAR SEN ONU BÝLMÝYORMUSUN.YADA HÝÇ NAR ÇUBUÐUNDAN DAYAK YEMEMÝÞSÝN,.
En meþur nar bir zamanlar Suructa olurmuþ.orul narýda meþurdu..
Þimdilerde fazla kalmamýþ..
ibram herkese hitap eden insan
herkes ALLAHA hesap verecek.
Fatih abi bilgiler gerçekten çok güzel bir þekilde Nar yemeye teþvik ediyor. Hele eþki nar bu sovuk kýþ gecelerinde nasýlda yenirdi vay vay vayy..
Abi adminimiz vakit geçti diyor. Ne yapalým bizde nar pekmezine takýlalým sayýn adminim. Herhalde yapmýþsýnýzdýr.
Þaka bir tarafa, fatih abi bu bilgiler için teþekkürler. Bizim yöremizde faydasý eskiden beri bilinen Nar, yeni yeni tanýnmaya baþladý. Eskiler her zamanki gibi haklý çýkýyor. Bir kez daha büyüklerimize þapka çýkarýyorum.
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (21.10.07 Saat 15:06 ) deðiþtirilmiþtir.
...
walla narýn bu kadar faydasý oldugunu býlmýyordum ama býlmeden yýyordum saolsun patronumuzun bahcesýnde yerdýk ALLAH kendýsýnden razý olsun
Yav sizde bana gorenara pek fazla taktýnýz gibi geliyor..
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (21.10.07 Saat 15:06 ) deðiþtirilmiþtir.
Ýnsanlar Ýçin En Güzel Hediye Hiç Masrafý Olmayan
Ama Degeri Çok Olan Ufacýk Bir Gülümsemedir...