1. Misafir
    31-01-2010 05:05
    slm alykm arkadaþlar.herþeyden önce, meslekte beraberce emek verdigimiz,sabuncu arkadaþlara burdan çok slmlarýmý yolluyorum..tekin usta,osman usta,sallaahh abbeeeeyyy,asmanlý abdullah dayý,karacaörenli(karcevranlý) abdullah dayý,yusuf dayý,aramýzdan ayrýlan o unutulmaz isimlerden rahmetli,allah ðani ðani rahmet eylesin mekaný cennet olsun muhittin birlik,müslüm kurt abiye,ismet abiye,ibrahim kaynar abime,komþum seydi dayý ve aile efradýna,degerli komþum mýheye ve aile efrdýna,asker'e,zeylel çiçeðe,kadir erdogana,murat'a,hüseyin'e,ve kusuruma bakmayýn daha þuan aklýma gelmeyen büyüklerin ellerinden hasretle öper,küçük kalfalarýnda gözlerinden öperim.komþum mahmut'a ve mustafa abiyede ayrýca slmlarýmý yolluyorum.
    allaha þükür burda durumlar normal,tek rahatsýzlýgýmýz anne-baba hasretliði ve sizin gibi dostlarýn hasretidir. baþkada sorunumuz yok.burdan herkese lmlarýmý yolluyorum.ayrýca ramazan polat kardeþime bu sitede degerli dostlarýn fotograflarýný sundugu için çok minettarým.karcevranlý abdullah dayýya gýr gýr þamata olsun diye hep derdim bizde bir sabuncularýn sitesini kuralým diye hep söylerdik.bu günleride gorduk ya allaha þukur..bundan dolayý nizip.com u meydana getiren ve bugibi faaliyetleri oluþturan hemþerilerime candan teþekkürlerimi sunarým.aþkabattan herkese slmlar.