zaten ogrencýyýz huzeyfe abý ancak oyle seyler yýyebýlýyoruz
zaten ogrencýyýz huzeyfe abý ancak oyle seyler yýyebýlýyoruz
haklýsýn huzeyfe abý zaten yatýp kalkýp bugunumuze þükredýyoruz ALLAH kimseyi gördugu gunden gerý koymasýn
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin..............!!!
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Malum Kurban Bayramý et bayramýKebap konusunda uzman abilerimizden yöremize uygun tarifler alsak fena olmaz
![]()
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
ooo Akif abi sen yeter ki iste þimdi Ahmet er abi bir terbiye anlatýr... Oktay abimde mangalýn püf noktalarýný verir ..... sen bak keyfe.... teyho teyho..
alýntý:
"quote" admin demiþki:
Malum Kurban Bayramý et bayramýKebap konusunda uzman abilerimizden yöremize uygun tarifler alsak fena olmaz
![]()
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
paylaþým için allah razý olsun ellerinize saðlýk
<font size=\"2\"><strong>Baðýrsak Kurtlarý Baðýrsakta Yaþar...<br />Baðýrmasakta...</strong> </font>
1994 YILINDA NÝZÝP’ E GEZMEYE GÝTMÝÞTÝM. DÖNÜÞTE TAM ANTEPLÝ BÝR MUAVÝN VARDI,BURSA ÜZERÝNE SOHBET ETTÝK ZANNEDÝYORUM BURSA’ YA ÝLK GELÝÞÝYDÝ BÝLENLER BÝLÝR ESKÝ FAKÜLTENÝN ORAYA GELDÝK ÞÖYLE BÝR ETRAFINA BAKTI ,GET YORUM GET BEN O ANTEP’ ÝN DOLMASINI AHA BU BURSA’ YA DEÐÝÞMEM DEDÝ. O ZAMAN ÇOK GÜLMÜÞTÜM. ÜLEN HERÝF DOÐRU DEMÝÞ BE.GÖNDERÝN ÞU KURULUK PATLICAN DOLMASINDAN BÝRAZ....M.KÜÇÜK.
mehmetenes27@yahoo.com.tr
Nizipliyim.dýþarýdayým,herkes benim mercimekli köftemi çok begeniyor.batý kültürü çok farklý,bizim her yönden Nizipli olarak kültürümüz bambaþka,batýlýlar beleþ yemegi çok seviyor.Nizip in ekmegi bile çok güzel.hey Niziptekiler ekmeginizin kýymetini bilin.
hasbeli aþ yanýnda acur turþusu yazarken bile agzým sulandý anamý özler oldum..
avcý1973 yanýnda cacýðý unuttun þu ahmetaksoy yemek vercek ya burdan menü seçse iyi olur bence
SENÝ UNUTMAK ÝÇÝN HERGÜN HATIRLIYORUM...
KÖPEKLER ÝSTEDÝ DÝYE ATLAR ÖLMEZ...
Pratik ve yurtta hazýrlanabilecek yemekler varsa tariflerini koyabilir misiniz?