Sayýn admin ilk mesajýnda ben de ayný þeyleri yazmýþtým. Sadece geçici deðil süreklilði olan bir gelir kaynaði bulmak lazým demiþtim. Ve kimse biaraya gelip de kalýcý bir fikir üretmedi sadece yakýndýlar. þimdi önerilere gelince, ilçe kaymakamlýðý veya gençlik spor müdürlüðü ile ortaklaða bir turne düzenlenebilir. Yani sadece futbol deðil, bunu Nizipsporun aykat kalabilmesi için resmi kurumlarda yardýmcý olacaðýna inanýyorum. Bir fan klup oluþturulup, burada gençler sportif deðiþiksportif faaliyetlerde bulunabilinir. Sadece Nizip içi deðil. çevre il ve ilçelerle de irtibat kurulabilir. Ayrýca Klup adýna bir halýsaha kiralanýp veya yaptýrilipsürekli bir gelir saðlanabilir. Sanýyorum Nizipspor'a destek için Nizipliler bu sahayý seve seve kullanýr. Nizipspor fanklüp üyeleri için Ayrýca kafeterya, deðiþik kültürel etkinlikler hazýrlanabilinir. Birçok esnaf, iþadamý ve gençler küçük bir ücretle bu klüp üyeli?ine dahil olacaðýna inanýyorum. Her maç için sponsor aranýr, bu maçýn izlenmesi için sponsor firmalarda maçýn izlenmesi için gereken reklamý yapacaklardýr. Ancak bütün bu olacak iþler þeffaf yani güvenilir olmasý þartýyla.... Veya her maç için gereken yol, yemek, forma gibi masraflar her hafta bir baþka iþadamýna veya kuruma imece usulü ile daðýtýlabilinir. Amatör Küme'de oynayan bir takýmýn masrafý zannetmiyorum ki karþýlanamayack kadar büyük olsun.. Nizipsporla ilgili Yýlbaþý eþantiyonlarý hazýrlanarak sevgili Nizipspor kallecisi de dahil cüzi bir miktarda satabilirler!!!!! Konserler düzenlenebilir.iþYapýlacak çok seyler var, yapacak kiþiler yok..