nerden belliymiþ asi kýz)
nerden belliymiþ asi kýz)
tamam kiz bi nizibe gelim bu defa söz gelcem yanina yada sen yanima gelirsin bulusuruz sonra önce benim okula gitcez sonrada seninkine gider bakariz nasil olmus ama ben en son benim okulu arabanin icinden görmüstüm bu yaz izinde sanki okulun duvarlari yikilmisti okulu harabe etmisler gibiydi kiz nazli bende seni sevim Nizipten kiz arkadas olark tek sen varsin benim baska kimse yok izine gelirsem gelecem zaten budefa bulusuruz eymi hadi öptüm
Erkek arkadaþlarýný saymin heç ( öyle olsun...
asi inþallah seni bekledir buluþaçaðýnýz yerde).
Edited by - Gökhan Dokuyucu on 12/22/2006 1:51:52 PM
alýntý:
"quote" helin demiþki:
Nizipten kiz arkadas olark tek sen varsin benim baska kimse yok izine gelirsem gelecem zaten budefa bulusuruz eymi hadi öptüm
<table class="spThemeSmallBlock" <tbody <tr <td class="tCellAlt1" valign="top" nowrap="nowrap" Gökhan Dokuyucu</td <td class="tCellAlt1" valign="top" Bizi arkadaþtan saymaöyle olsun..</td </tr </tbody </table
.
Gökhan demek öyle vah vah vah ne zaman oldu bu :-)))).
Edited by - metal on 22.12.2006 13:44:03
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Meto çýk aradan uçarým sana).
bak ben huzi gibi sanal deðilim alýrým aklýný)
).
helin çok saol caným benim de almanyada ki tek arkadaþým sensin valla sanal ortamdan bu kadar iyi bi arkadaþýmýn olabilecegini tahmin etmiyodum.....
YA BÝ DE GÖKHAN KARDEÞ ASÝ DEGÝL DE MAVÝ DÝYE HÝTAB ETSEN DAHA ÝYÝ OLACAK....
.
Aslýnda söylediklerimden çok sakladýklarýmda gizliyim ben bu yüzden anlamak için konuþtuklarýmdan çok sustuklarýma kulak ver!!!
asi ve mavi saol canim ha gökan ben arkadasimi bekletmem hem sende benim arkadasimsin ama senin bitek farkin var sen erkeksin babam erkek arkadism olmasina kizar bu yüzden görüsemedik ama bu yaz izine geldimde disari cikabilirsem hepinizi ziyaret etmeye bakacam ama asi ve maviyle kesin görüsürüm onu cok seviyom
Benim annemde kýzlarla konuþmama kýzýyor) görüþmemiz zor
))))
gökhan allahtan yani annen kýzlarla görüþmene kýzýyor,
yoksa þimdi 10 tanesi ile görüþüyorsan sanýrým annen kýzmasa bu sayý 50 felan olur :-)))
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
gökhan bey bakýyorumda Özyurdun formundan hiç cýkdýgýn yok, gerci bu sende alýþkanlýkBu gökhan EML’de ikende hep kýz meslegin önüne giderdi
![]()
Eyvallah !!!
MERHBA MÝLLET.15 TATÝLDE OKULA GÝDÝP BULUÞSAK NASIL OLUR?BÝR TARÝH BELÝRLERÝZ.SAYISAL O GÜN ORADA OLUR.NE DERSÝNÝZ?.
çevreci yazmasý kolay niye bana haber vermisin!!??.
ayýp deðil mi? aha Nizip.com olmasa ben nasýl haberdar olacaktým.... .
allahtan Nizip.com var.......
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
slm arkadaþlar ben de ýþýðýn en eskilerindenim bu aybüke kim ya
Bak bak bana iftira atmayýn Özyurtlarýn bölümünde çýkp Eml gelin hehe.