Yahu beyler bayanlar; bir zamanlar üçüncü ligde rakiplerine kök söktüren bir Nizipspor vardi. Akibetinden haberi olan var miþ Varsa Allah rizasi için beni aydinlatin...(Umarim ne demek istediyim anlasilmistir.)
Yahu beyler bayanlar; bir zamanlar üçüncü ligde rakiplerine kök söktüren bir Nizipspor vardi. Akibetinden haberi olan var miþ Varsa Allah rizasi için beni aydinlatin...(Umarim ne demek istediyim anlasilmistir.)
kardeþiim sen ole diyorsunda Nizip spor 3.ligdeydi filan diye þimdide var hemde maddi skintýlar içinde o sadece 2 kiþinin bakmasýyla maddi güçlerinini yettiði kadar bakýyorlar ve þu an 1. sýrada ve durumu süper [?] sen araþtýrmassan sen gidip maçlarýný seyretmessen sen taraftarlýk vazifeni yerine getirmessen nasil olcak herkes birleþip sahip çýkmalý!!!!! bende þu an Nizipsporun lisanslý futbolcusuyum ismim MüsLüm KAYA belki tanýrsýn.
Nizipspor
Konu Cali tarafýndan (02.09.07 Saat 16:49 ) deðiþtirilmiþtir.
ARKADASLAR LÜTFEN NIZIP PSORA SAHIP ÇIKALIM BU TAKIM HEPIMIZIN TAKIMI BIZLERIN DESTEGINE IHTIYAÇLARI VAR.MAÇSARDA TRIBUNLER BOM BOS YAZIK YANI SU AN 1. LIGDE BULUNAN AKÇAABAT SEBAT SPOR BILE NÜFUSU NIZIPIN YARISI ETMEZ. NIZIP SPOR BU HALLERE DÜSECEK TAKIM DEGIL ISMI NIZIP BELEDIYE SPOR AMA BELEDIYENIN BAKTIGI YOK SADECE 2 IS ADAMI BAKIYOR BUNLARDAN BIRSI DE BENIM BABAM BENDE NIZIP SPORUN LISANSLI FUTBOLCUSUYUM(KALLECIYIM) TAKIM SU AN 1.SIRADA 3.LIGDEN TAKVIYELER FILAN YAPILDI BU HAFTA 4-2 KAZANDIK GENÇ TAKIMIDA ANTEP 2. SI OLDU YANI BEN ÇOK UZLUYORUM. BEN 19 YASINDAYIM TAKIM DAKI BULUNAN ABILERIMIZ ANLATIYOR ESKIDEN DEPSASMANLARA GIDERKEN NIZIPSPOR GELIYOR DERLERMIS BAYA BI KORKARLARMIS AMA NERDE SIMDI O ESKI NIZIP PSOR KIMSE MAÇLARA BILE GELEMIYOR TRIBUNLERDE 50 KISI VAR YOK YASIK YANI YASIK [V][V][V] YANI BUNA BI ÇARE BULMAK GEREKMIYOR MU ARKADASLAR LÜTFEN SAHIP ÇIKALIM!!! Nizipspor
sevgili Nizipspor kardesim.Çok haklýsýn.Ama maalesef herkes pragmatist.Bence Nizipsporun ilgisizliðinin bas nedeni taraftarýn Nizipsporun þu an ligdeki yeri tekrar 3. lige çýkma ihtimalinin olup olmadýðýný bilmemesi veya bunun artýk çok zor oldugunu düþünmesinden kaynaklanýyor.Mesela çoðu Niziplinin Nizipsporun macý ne zaman oynanýyor takim kiminle oynuyor gibi konularda ben Niziplilerin yeterince bilgilendirilmediðini düþünüyorum.Mesela Nizip radyo televizyonu maçtan bir gün önce yarýn maç oldugunu duyursa yada belde gazetesinde Nizipspora yer verilse sitemizde de puan durumu falan yayýnlansa ben ilginin çok çok aratacgýndan eminim.isterseniz bir deneyin.Ben ayrýca Nizipteki tüm amatör takýmlarýn birleþmesinin ve yekvücut olup 3. lige cýkýlmasýnýn daha kolaylaþacagý kanýsýndayým sevgilerimle
insanlar ikiye ayrilir.NIZIPLILER VE DIGERLERI
Konu Cali tarafýndan (24.08.07 Saat 18:32 ) deðiþtirilmiþtir.
Ya Müslüm kardeþ, Nizipsporun baþarýlarýný izliyoruz. Sen bize bir zamanlar fotoðraflar ve puan durumlarýný gönderecektin. Herþeyi hazýrladik ama senden bir haber gelmeyince öyle durduk. Yinede güzel haberlerini bekliyoruz.
Baþarýlar
herþeyNizip için
Konu Cali tarafýndan (19.08.07 Saat 10:36 ) deðiþtirilmiþtir.
Saygýdeðer Müslüm kardeþim. Benim Nizipspor'un ne güçlükler çektiðinden biliyorum ve þu anki durumundan zaten haberim var.Ben bu mesajý 4 ay önce, bir sitem mesajý olarak yazmþtým. Çünkü bu sitede Irak savaþýndan tutunda, at arabalarýna kadar tüm konularda tartýþma forumlarý var. Bu yüzden bende bu konuyu gündeme getirmek istedim. Ben þu an Nizip'ten kilometrelerce uzaktayým.Maçlara gitmem beklenemez. Ama burada yazacaðým birkaç kelime belki de takima birþeyler katar diye düþünmüþtüm.Mesajýmýn sonunda "Umarým ne demek istediyim anlaþýllmýþtýr" demeklede bu konudaki sitemlerimi dile getirmek istedim. Yoksa amacým takýmýn akibetinden haber almak deðildi.Madem konu -4 ay sonra olsa da- böyle yanký buldu,herkese "Nizipspor'u kurtarmak için neler yapýlabilir?" sorusunu sormak istiyorum. Hadi Nizipliler göreyim sizi...
Nizipli_kurt
Konu Cali tarafýndan (19.08.07 Saat 10:41 ) deðiþtirilmiþtir.
Arkadaþlar Nizipbelediyespor'un her pazar haberini yapýyoruz. þuan Nizip gazetesi muhabirliðini yapan ve herksece futbol tutkunu olarak bilinen ve Nizipspor'un her etkinliðine önder olan Muharrem Özkarcý,
yayýnladýðýmýz haber bilgilerini bize naç sonrasý bildirir. Hatta muhabirlerimiz, bilgi alabilmek için haber saatine kadar maçla ilgili bilgi verebilecek bir yetkiliye ulaþmaya çalýþýr!!!! Ne zaman bizden duyuru, haber ya da ilan yapýlmasý istendi de yapmadýki Yönetim Kurulu baþkanýmýz Veysel Karayýlan, Nizipbelediyespor'un
en zor dönemlerinde Klüp baþkanlýðýna soyunarak, klübün her türlü masrafýný üstlenmiþ ve 1 dönem 3 ligde baþarýyla mücadele etmesini
saðlamýþtýr. Ancak bu tek kiþinin ye da tek kurumun yapabileceði iþ deðildir. Sayýn Nizipbelediyespor yetkilileri bizle ne zaman röportaj yaptýysa maddi imkansýzlýklarý ve taraftarýn olmayýþýndan settiler. Ancak biz basýla biraraya gelip de "taraftarýnasý harekete geçirmeli, futbolseverleri nasý biraraya getirmeli, maddi imkanlarý sadece hayýsever iþdamlarý ve kamu kurumlarýndan deðl de
kendi imkanlarýmýla nasý bir kaynak yaratmalýyýz. Nizipspor'u nasýl gündemde tutmalýyýz" gibi sorularý tartýþtýklarýný hiç hatýrlamýyorum. Sayýn Mehmet Akpek de hatýrlar sanýrým, zamanýnda ilçenin mülki amirleri (Kaymakam, Emniyet Müdürü, v.s.) Nizipspor yetkilileri ile birlikte esnaflarý dolaþarak Nizipbelediyespor'a destek için geçici maddi kaynak saðlanmaya çalýþmýþtý. Ama bilindiði gibi hazýra dað dayanmaz!..
Konu Cali tarafýndan (24.08.07 Saat 18:38 ) deðiþtirilmiþtir.
...........bence yazdýðýnýz þeyler medeni tartýþmanýn dýþýna çýkmýþtý. Hakvereceðinizi umarim.
Mantýklý ve medeni üslupla yazýlmýþ hiçbir mesaj silinmez. istersen mesajýný hatýrla ve düzelterek tekrar yaz. Sizi Nizipspora verdiðiniz destekten ötürü kutluyor ve sonuna kadar destekliyoruz.
admin
Konu Cali tarafýndan (24.08.07 Saat 18:40 ) deðiþtirilmiþtir.
yo yo yo kesinlýkle size kizmiyorum ama sizce soylemisþinz kim hakli ben sonuna kadar Nizip sporu destekliyorum ve destekliyeceðim bunu herkesin yapmasý lazým ya bilmiyorum abiciðim iþte reklam yapýyorlar yarýn Nizip psorun maçý var islahiye yle saat:14:00 da umarým kasanýrýz sonucu size heemen iletirim ben kalleciyim o maçta
Nizipspor
Konu Cali tarafýndan (24.08.07 Saat 18:45 ) deðiþtirilmiþtir.
Nizipsporlu sayýn kaleci kardeþimin mesajþný dün akþam okudum ve ne yazik ki cevap verecek kadar zamaným olmadiði için ancak þimdi bilgisayarimin baþina geçebildim. Öncelikle Nizipsporlu bu futbo?lcu gencin bir sporcu ahlakina sahip olmadiðiný söylemekle açýklamalarýma baþlayayým. Bu açýklamayi da sanmasin ki kendisinin yazdiði mesaji için deðil, kendi klübünün geçmiþini bilmeyen bir cahil genci bilinçlendirmek ve sitedeki arkadaþlarýma NRT'nin reklama
ihtiyacý olmadiðiný ve geçmiþte yapilan çaliþmalarý izah etmek için
yaziyorum.
Nizip Belediyesporu 3. ligde kimse almak istemezken, Veysel KARAYILAN, Faik ÖðÜT ve Cabir ASLAN, kayyum heyeti olarak Emniyete dilekçe vermiþ ve fesh eidlmekten kurtarmiþtýr. Genel Kurula kadar kayyum olarak devam eden heyet, Genel Kurul'a kimse gelmeyince Nizip Belediyespor bu heyete kalmiþtýr.(Bu yazdiklarým emniyetin kayýtlarýndan çýkarilabilinir) Baþkanliði üstlenen Veysel Karayilan, Nizip Belediyespor'a transfer yapip, yemekhane kurup, antranörle birlikte Nizip Belediyespor'un 3. ligde kalmasiný saðlamiþtýr. Daha sonra Nizip Belediyespor'u ÇAPANLAR almiþ, Çapanlar, Nizip Belediyespor'u idare ederken resmi olarak baþkanliði yine Veysel Karayilan yürütmüþtür. Daha sonra ÜLFET'e (daha iyi olur diye) devredilen Nizip Belediyespor, bundan sonra düþüðe geçmiþtir. Nizip Belediyespor'un en zorlu döneminde yani fesh olmaya yüz tutmuþken kimse sahip çýkmamiþtýr. Diþardan ahkam kesmek kolay!!! Nizip Spor'a kim ne katki yapmiþsa canli yayýnda konuþabiliriz. Kendi takimlarýnýn geçmiþini bilmeyenler, öðrenmeleri lazim geldiðine inanýyoruz. Herkesin okuduðu bir sitede kafadan konuþmayip gerçekleri bilerek konuþmasinda fayda var. Yoksa herkes mahhalle aðziyla birþeyler konuþur ve yazar.
Konu Cali tarafýndan (24.08.07 Saat 20:28 ) deðiþtirilmiþtir.
eheuheuheuhe. Ya giT senýnl?e muhattap bile olmak istemiyorum sen ne anlars?n futboldan spordan.... büyüde geL!!!
Nizipspor
ARKADAÞLAR BU ARADA NÝZÝP SPOR AZ ONCE INDIK OTOBUSTEN DEPLASMANDA ÝSLAHÝYE SPORU 7-2 YENDÝ.VE ÞU AN NÝZÝP SPOR 1.SIRADA UMARIM ÞAMPÝYON OLURUZ BAZILARIDA KINA YAKAR!!!
Nizipspor
Konu Cali tarafýndan (24.08.07 Saat 20:24 ) deðiþtirilmiþtir.
Büyümüþ Gelmiþ Bir Nizipli Olarak Yaþim 36. Kurubeþlerin, Sari Alilerin, Jilet Cemil'in Ve Bunun Gibi Nicelerinin Nizipspor'da Ne Zorluklarla Top Koþturduklarini Ben çok Iyi Bilenlerdenim. He Uþaðim Sen Ne Fedakarlik Ettin Nizipspor Için. Bizler Ellerimizde Nizipspora Yardim Için Takvim Sattik. Esnaflardan Makbuz Kariiliðinda Para Topladik. Bu Niz?pspor'u Ayakta Tutmak Için. Kovulmamiza Raðmen Ama O Paralarin Nasil çarçur Olduðunu Gözlerimle Gördüðümde Yikilmiþtim. Senin Nasil Beslendiðini Ben çok Iyi Biliyorum Ve Nizipspor Için Bana Kalirsa Geçmiþteki Baþkanlar Ayakta Kalmasi Için çok Gayret Sarfettiler. Eðer Geçmiþteki Baþkanlar Olmasaydi, þu An Nizipbelediyespor Klübü Diye Birþey Olmayacakti. Ben Kombine Bilet Alip Maç Günü Maça Bilet Alip, Eþimi Dostumu Davet Edenlerdenim. Kaleci Kardeþim Senin Ailen Ve Akrabalrin Kaç Kere Para Verip De Nizipspor Maçini Seyretti. Elbette Ki Biz De Istiyoruz Nizipsporun Biryere Gelmesini Ama Böyle Saða Sola Sataþmakla Olmaz. Güzel Bir Kamuoyu Oluþturulur, Nrt'den De Yardim Istenilir Bu Konuda, Ben Umuyorum Ki Nrt Yönetim Kurulu Bu Konuya Kesinlikle Sicak Bakacaktir. Nizipin Tek Kanali Nrt Herhafta Sonu Gördüðüm Kadariyla Maçlarin Sonuçlarini Veriyor. Yapani Da Yapmaz Etmeyin. Hele Siz Bir Yürüyün Elbette Ki Peþnizden Gelecek Insanlar çikacaktir. Ha Gayret Uþaðim...
Ekber...![]()
Konu Cali tarafýndan (24.08.07 Saat 20:23 ) deðiþtirilmiþtir.
Ya HEr KAfadan bir ses çýkýyor kardeþim biz geçmiþ teki çok geçmiþteki Nizip sporu tartýþmýyoruz biz þimdiki Nizipsporu tartýþýyoruz beným daha yaþým 18-19 ben elimden gelený yapýyorum daha ne yapcam.bu arada maçlar biletli olmadýðý için zaten maç bileti almaya gerek yok beným babam elinden gelen tum maddi destegi veriyor saten sen ne konuþuyorsun once git þimdiiki halini bir araþtýr ondan sonra gel benýmle tartþ? sayýn abiciðim büyüþüm... !!!
bizim amacýmýz burada kavga etmek deðilelbette ama bazýlarýnýn umrunda deðil Nizipsporun baþarýsý..
her kafadan bir ses çýk?yor...
Nizipspor
Konu Cali tarafýndan (24.08.07 Saat 20:18 ) deðiþtirilmiþtir.
Nizipspora yapilan destekler inkar edilemez. Benim þahsen bikaç maça gitmek ve babamýn biraz maddi desteði dýðýnda , bir yardýmda bulunduðumuzu hatýrlamýyorum. Bunlardan hariç dayým Beþir Özyurt'un baþkanlýðý dýþýnda sanýrým ailemizde baþka aktif rol alanda olmadý.
Nizip'teki birçok sorun gibi, buda ilçemizin kanayan yaralarýndan, bence geçmiþi eþelemek yerine þimdi neler yapabiliriz. Bir seviyeye getirilen Nizipspor'u daha ilerilere nasýl götürebiliriz, onu tartýþmalý ve öneriler getirmeliyiz. Kavga vari mesajlarla biyere gelemeyeceðimiz ortada. Haydi öneriler getirin onlarý tartýþalým.
herþeyNizip için
Konu Cali tarafýndan (24.08.07 Saat 20:16 ) deðiþtirilmiþtir.