YAZI ÇOK GÜZEL HAZIRLAYANDAN VE BÝZLE PAYLAÞAN ARKADAÞIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN...
HERÞEY ÝYÝ HOÞTA NEDEN ’’KARAYILAN’’’DENÝLMÝÞ MOLLA MUHAMMED’E??????.
YAZI ÇOK GÜZEL HAZIRLAYANDAN VE BÝZLE PAYLAÞAN ARKADAÞIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN...
HERÞEY ÝYÝ HOÞTA NEDEN ’’KARAYILAN’’’DENÝLMÝÞ MOLLA MUHAMMED’E??????.
Aslýnda söylediklerimden çok sakladýklarýmda gizliyim ben bu yüzden anlamak için konuþtuklarýmdan çok sustuklarýma kulak ver!!!
ARKADAÞLAR....
ANTEPLÝ OLMAK AYTICALIKTIR...BUNU HERKES BÝLÝYOR...BÖYLE KAHRAMANLARIN ANTEPLÝ OLMASI ÇOK DOÐAL VE YAPTIKLARI ÇOK BÜYÜK ÝÞLER AKILLARDAN SÝLÝNECEK GÝBÝ DEÐÝL...BEN ÝNANIYORUM KÝ SAHA ÇOK KAHRAMANLAR ÇIKACAK BU GÜZEL ÞEHRÝMÝZDE...SAYGILAR....
Kürt ve türkler kardeþtir. Bizi birbirimize düþman etmek isteyenkiþileri(bu sitede de var)fitne tohumu salmaya calýsanlarý Rabbim ýslah eylesin
Kürt ve türk diye saf bir ýrk bulmak zaten cok mümkün deðil. Birkaç asýr öncesine gidildiðinde ya soyunuza bir kürt yada türk kaný karýþacak ya bir nebze arap kaný tasýdýgýnýzý farkedeceksiniz. Ben þahsen bir kürt kardeþimin her halü karda her derdine koþmayý yeðlerim. Türk yada kürt ayýrt etmem. Bu zaten cok kaba bir anlayýþ. Allah hangi ýrktan oldugumuza göre deger biçmiyor. Günahlardan sakýnmaya göre deger biçiyor. Bilali habeþi hazretleri siyahi br köleydi ama Allah katýn inci mercan kýymetindeydi..
KÜRT TÜRK diyerek bizi birbirimize kýrdýrmaya çalýþan iç ve dýþ mihraklara inat BÝRBÝRÝMÝZE DOYASIYA SARILALIM. KARDEÞLÝK DUYGULARIMIZI ARTIRALIM. .
Geçenlerde Çnakkaledeki þehitliðe gittim. Orada pekçok Doðulu þehidimizin yattýgýna þahit oldum. Düþündüm ki buna raðmen nasýl bizi birbirimize küstürmeyi baþarabiliyorlar. .
Kürt türk birbirinin kardeþidir. Büyük islam alimi bediüzzaman hazretleri kürt idi. Pekçok insanýn Allaha yönelmesine vesile oldu. Evet hamiyetperverlik ile kafatascýlýðý ayýrmak lazým. Tanrý türkü korusun gibi sloganik içi boþ laflar kardeþliðimize zarar veriyor. Allah kendisine en yakýn takva sahibi insanlarýn dostudur. .
epeydir kimse bir þey yazmamýþ...ilgilenen hala var mý acaba?
Ýki Karayýlan var: Biri Maraþ-Pazarcýk Elif Köyü'nden, diðeri Peþke Binam Köyü'nden... Kardeþ gibi yetiþmiþlerdir. Ýlki herkesçe malum olan Karayýlan'dýr ki aþiret reisidir. Binamlý Karayýlan ise eski bir eþkýyadýr. Ýkisinin de Milli Mücadele'de yararlýklarý olmuþtur. Allah, vatana hizmeti geçenlerden razý olsun...