2001 HASAN ÇAPAN ANADOLU LISESI MEZUNUYUM.SIMDI UKRAYNA ULUSLARARASI UZAY VE UÇAK ÜNIVERSITESI,UÇAK VE HELIKOPTER MÜHENDISLIGINDE EGITIM GÖRÜYORUM..e-mailmaromar2727@hotmail.com
![]()
2001 HASAN ÇAPAN ANADOLU LISESI MEZUNUYUM.SIMDI UKRAYNA ULUSLARARASI UZAY VE UÇAK ÜNIVERSITESI,UÇAK VE HELIKOPTER MÜHENDISLIGINDE EGITIM GÖRÜYORUM..e-mailmaromar2727@hotmail.com
![]()
lan olum seni tanýyorum,ne var ne yok? Sanýrým bu sayfayý benim bizim sayfaya yazdýklarým sonucu ulaþtýn herhalde,neuse Allah selamet versin. Ben kim miyim? soyadým sana birþeyler hatýrlatabilir... ?II????!!! Çaktýrma!!
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (24.10.07 Saat 17:51 ) deðiþtirilmiþtir.
yavv köylü mail attttttttttttttttsaaaaaaaaaaaanaaaaaaaaannnnnnnnaaaa
Yahu bu elemanýn benden bir alýp veremediyi var! Lan olum köylü millete rezil oluyon. Sen bana,sana verdiðim adresten ulaþ. Burayý fazla meþgul etme olmaz mý
Konu nizip.com tarafýndan (15.07.08 Saat 14:02 ) deðiþtirilmiþtir.
Sevgili Ömer bundan sonra birazda burada takýlalým.Ben gereken bilgiyi hacýya da vereceðim.Hem belki yeni arkadaþlar ediniriz.Kendine iyi bak.
Konu nizip.com tarafýndan (15.07.08 Saat 14:03 ) deðiþtirilmiþtir.
sayýn kurt burada da takiliriz kendine iyi bak herkesin ramazaný mubarek olsun..
Konu nizip.com tarafýndan (15.07.08 Saat 14:01 ) deðiþtirilmiþtir.
Esas mekanýmýz orasý ömercim.Burayý ara sýra kullan.Çünkü orasý bize özel.![]()
Konu nizip.com tarafýndan (15.07.08 Saat 14:05 ) deðiþtirilmiþtir.
sen kaygisiz ol geneli buraya ozelide orada konusuruz ok?bu arada bu bir Nizipli olarak bu sayfadaaki hersey banada hitab ediyo elimizden gelen hassasiyeti gostermeliyiz???
Tabi Ömer,eðer hitap etmeseydi bu kadar posta yollamazdýk,ki ben bu sayfayý tesadüfen görmüþtüm...
Konu nizip.com tarafýndan (15.07.08 Saat 14:06 ) deðiþtirilmiþtir.
arkadaslar herkesin mubarek ramazan bayramini kutlarim.![]()