Wushu Tai Chi Türkiye Þampiyonasý'nda Nizip'e
13 madalya
Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonunun 2021 yýlý faaliyet programýnda yer alan Wushu Tai Chi Türkiye Þampiyonasý Sakarya'da düzenlendi.
Sakarya Serdivan Spor Salonu'nda 28-30 Kasým'da düzenlenen organizasyonda sporcular, minikler, yýldýzlar, gençler, büyükler ve 40 yaþ üstü kategorilerinde mücadele etti.
Sporcular modern, yeni geleneksel, geleneksel zorunlu stiller ve silahlý formlarda becerilerini sergiledi.
Nizip Gücü Spor Kulübü sporcularý büyük bir baþarý elde etti. Wushu Tai Chi Türkiye Þampiyonasý'nda Eyüp Þah Öztürk, büyükler Tai Chi Chen style Türkiye Þampiyonu, Ýrem Su Öztürk, genç bayanlar Tai Chi Chen style açýk el Türkiye Þampiyonu, Feride Gül Kýlýnç, taijien chen style Türkiye Þampiyonu, Mihri Hilal Dokuyucu, genç bayanlar Tai Chi yang srtle Türkiye Ýkincisi, Kübra Gül Ataoðlu, taijien Türkiye Ýkincisi, Kübra Gül Ataoðlu üst minikler Tai Chi 32 form Türkiye Þampiyonu, Mikail Taþkesen, yýldýzlar Tai Chi 32 form Türkiye Þampiyonu, Ahmet Efe Sönmez yýldýzlar Tai Chi 24 form Türkiye Þampiyonu, Ýsa Mert Ataoðlu yýldýzlar Tai Chi 24 form Türkiye Ýkincisi, Erva Sönmez, minikler Tai Chi 24 form türkiye þampiyonu Beyza Bozkurt, yýldýz bayanlar Tai Chi 32 form Türkiye ikincisi, Azra Aybüke Yanýk yýldýz bayanlar Tai Chi 24 form Türkiye ikincisi, Sporcular tomlamda 7 Türkiye Birinciliði, 6 Türkiye ikinciliði, 1 Türkiye üçüncülüðü ile büyük bir baþarýya imza attýlar.
Nizip Gücü Spor Kulübü Baþkaný Murat Kekçe, baþta wushu kungfu þube baþkaný ve antrenörü milli sporcu Ayhan Öztürk, sporcularýmýzý caný gönülden kutluyorum dedi. Kekçe, ailelerimiz, Gençlik Spor Müdürü Ömer Faruk Yakar, kulübümüzün resmi sponsoru Ahmet Öksüz Ýnþaat yönetim kurulu baþkaný Ahmet Öksüz, yönetim kurulu baþkan yardýmcýsý Cemal Öksüz'e ise katkýlarýndan dolayý teþekkür etti.
![]()