DEVA Partisi Nizip ilçe teþkilatýnda Nizip’e baðlý mahalleler için mahalle temsilcileri belirlenerek yetki belgeleri verildi.
Nizip ilçe baþkanlýðýnda gerçekleþen programa Ýl Baþkaný Ertuðrul Kaya, Ýl Yönetim Kurulu Üyeleri, Nizip Ýlçe Baþkaný Ömer Kýlýçparlar, Baþkan Yardýmcýsý Bekir Þen, Ýlçe teþkilatý ve çok sayýda partili katýldý.
Bir konuþma yapan Ýl Baþkaný Ertuðrul Kaya, : “Partimize mahalle temsilcisi olarak katýlan tüm arkadaþlarýmýzla yeni bir güç, yeni bir dinamizm ile yola devam ediyoruz. Hiçbir engel tanýmýyoruz. Engeller sadece zihinlerdedir diyoruz. Dolayýsýyla partimizin de tüzüðünde yer aldýðý üzere bütün kademelerde hiçbir engel tanýmayan arkadaþlarýmýzla Nizip’e DEVA olmaya devam edeceðiz. Ýnanýyorum ki onlarýn çalýþmalarý bizlere güç katacaktýr. Onlar temsilcisi olduklarý mahallelerin sorunlarýný ilçemize, ilçemizde bizlere aktaracaktýr. Böylelikle de hep birlikte þehrimize DEVA olmaya çalýþacaðýz. Siyaset özünde bir ekip iþidir. Baþarýlý olmanýn yolu da doðru bir teþkilatlanmadan geçer. Bizler de Gaziantep’te her geçen gün teþkilatlanmamýzý tamamlýyor ve hedefimize emin adýmlarla ilerliyoruz. ” dedi.
Ýlçe Baþkaný Ömer Kýlýçparlar, Nizip ilçesi ilimiz açýsýndan büyük önem arz eden bir ilçe olup, çocuk ve genç sayýsý bakýmýndan ilimizin en kalabalýk ilçesidir.
Ýlçemizin dertlerini de biliyoruz, DEVA’sýný da. Biz bu yüzden DEVA olmaya geldik. Bugün burada gerçekleþtirdiðimiz Ýlçemiz mahalle temsilcilerine yetki belgelerini verirken aslýnda onlarýn omuzlarýna büyük bir sorumluluk býrakýyoruz. Diyoruz ki; çalýnmadýk ve DEVA’nýn anlatýlmadýðý tek bir kapý kalmayacak. Bugün burada yetki belgelerini alan tüm arkadaþlarýmý yönetim kurulum adýna tebrik ediyor, görevlerinde muvaffakiyetler diliyorum. Siz katýlým gösteren baþta il baþkaným olmak üzere tüm davetlilerimize ayrý ayrý teþekkür ediyorum. Ve son cümle olarak diyoruz ki; Nizip’in DEVA’sý hazýr, Gaziantep’in DEVA’sý hazýr” dedi.
Konuþmalar sonrasýnda yeni mahalle temsilcilerine yetki belgeleri Ýl Baþkaný Ertuðrul Kaya, Nizip Ýlçe Baþkaný Ömer Kýlýçparlar ve Ýl Teþkilatý yönetim kurulu tarafýndan takdim edildi
![]()