Emeklilerin hayali gerçek oldu*
Emeklilerin buluþup birlikte vakit geçirmeleri amacýyla Nizip Belediyesi tarafýndan yapýlan "Emekliler Lokali"nin anahtarý Emekliler Derneðine teslim edildi.
Vatandaþlarýn talep ve önerilerini hassasiyetle takip eden ve ilçedeki kurumsal çalýþmalarda her kesimden vatandaþý düþünerek projeler gerçekleþtiren Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý’nýn talimatlarýyla Belediye eski hizmet binasýnýn giriþine yazlýk ve kýþlýk olarak yapýlan ‘Emekliler Lokali’ bugün emeklilere teslim edildi.
Hizmete hazýr hale gelen binada incelemelerde bulunan Belediye Baþkaný Mehmet Sarý, emeklilerin rahat ve güzel bir ortamda zaman geçirmelerini saðlamak adýna baþlatmýþ olduðumuz çalýþmanýn tamamlandýðýný söyledi.*
Daha önce Belediyenin hizmet binasý olarak kullanýlan binanýn giriþ kýsmýný hazýrlanan projelerle Emekliler Lokali olarak dizayn edildiðini ifade eden Baþkan Sarý, þunlarý konuþtu.*
‘’Buraya gelecek olan deðerli büyüklerimiz hem kendi aralarýnda bir kaynaþma ortamý saðlamýþ olacaklar hem de temiz ve ferah bir mekanda çaylarýný içip, gazete ve kitaplarýný okuyup zamanlarýný en iyi þekilde deðerlendirecektir. Bu hizmetimizin emeklilerimize hayýrlý olmasýný temenni ediyor tüm yaþlýlarýmýza hayýrlý ve huzur dolu bir yaþam diliyorum’’ dedi.
Türkiye Emekliler Derneði Nizip þube Baþkaný Abdullah Aslan ise, ‘’Biz emekliler hep bir lokalimiz olsun bir arada oturalým diye hayal ederdik Allah’a çok þükür bugün hayalimiz Baþkanýmýz Mehmet Sarý tarafýndan gerçeðe dönüþtü ben tüm emeklilerimiz adýna Baþkanýmýz Mehmet Sarý ve ekibine teþekkür ediyorum bu hizmeti bizleri fazlasýyla memnun etti Allah kendisinden razý olsun’’ dedi.
Anahtar teslim töreninde Belediye Baþkan vekili Salih Uygur ve Baþkan yardýmcýsý Hakan Avcý’da hazýr bulundu.