Ýnova Ajans’tan otogar hamlesi!
Otogar reklam üniteleri Ýnova portföyüne girdi
Reklamverenler için Otogar alternatifi
Ýnova, Otogar’da da reklam yapacak
*Otogar reklam ünitelerini “Ýnova Ajans” iþletecek
Gaziantep’te, Büyükþehir Belediyesi’ne ait billboard, megalight ve clp gibi açýk hava reklam üniteleri ile kent geneline yayýlmýþ olan digiboardlarýn iþletmeciliðini yapan Ýnova Ajans portföyüne Otogar’da bulunan reklam ünitelerini de kattý.
Gaziantep Otogar A.Þ. ile Ýnova Ajans arasýnda yapýlan sözleþemeye göre, Gaziantep Þehirlerarasý Otogarý’nýn açýk ve kapalý alanlarýnda bulunan reklam ünitelerinin iþletmesi 6 yýl boyunca Ay Medya Grubu þirketlerinden Ýnova Ajans tarafýndan yapýlacak. *
Gaziantep genelindeki Büyükþehir Belediyesi’ne ait billboard, megalight ve clp gibi açýk hava reklam ünitelerinin yaný sýra, kent geneline yayýlmýþ bulunan digiboard’larýn da iþletmesini yapan Ýnova Ajans, þu an kentteki en büyük açýk hava reklam ajansý konumunda bulunuyor. Gaziantep Otogar A.Þ. ve Ýnova Ajans tarafýndan imzalanan sözleþme ile Gaziantep Þehirlerarasý Otogarý’nýn açýk ve kapalý alanlarýndaki reklam ünitelerinin iþletmeciliðini de 6 yýl süreyle Ýnova Ajans üstlendi.
Sözleþmeye Gaziantep Otogar A.Þ. adýna Baþkan Mehmet Servet Ümit ve Baþkan Yardýmcýsý Hakan Savcý ile Ýnova Ajans adýna Ay Medya Grup Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Ay ve Ýnova Ajans Yönetim Kurulu Baþkaný Meral Ay imza attý.
Gaziantep Otogar A.Þ. Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Servet Ümit, imzalarýn atýlmasýnýn ardýndan yaptýðý açýklamada, “Sözleþmenin her iki taraf içinde hayýrlý ve kazançlý olmasýný diliyorum. Açýkhava reklamcýlýðý konusundaki bilgi ve tecrübelerinden emin olduðumuz Ýnova Ajans’ýn, otogardaki ünitelerimizi de en iyi þekilde deðerlendireceðine eminim” diye konuþtu.
Ýnova Ajans Yönetim Kurulu Baþkaný Meral Ay da, “Ýnova olarak sektörde uzun yýllarý bulan tecrübe ve birikimimizi otogar reklam ünitelerinin iþletme hakkýný da alarak taçlandýrdýk. Portföyümüzü þehir içindeki yaygýn açýk hava ünitelerinin yanýna otogar reklam ünitelerini de katarak zenginleþtirdik. Otogar ünitelerinin, birçok reklam veren firmanýn hedef kitlesine uygun, fazla keþfedilmemiþ bir mecra olduðunu düþünüyorum. Otogar iþletmesi, Ýnova Ajans ve reklam verenler için iyi bir iþe imza attýðýmýzý düþünüyorum. Bütün taraflar için hayýrlý olsun” ifadelerini kullandý.