Nizip Kaymakamý Kemal Þahin’den NTO’ya Veda Ziyareti
Nizip Kaymakamý Kemal Þahin Ýstanbul’un Sultanbeyli ilçesine atanmasýndan dolayý Nizip Ticaret Odasý’na (NTO) veda ziyaretinde bulundu.
Nizip Kaymakamý Þahin, NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt ve NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak tarafýndan karþýlandý.
NTO’nun eðitimde ve pandemi sürecinde birçok desteðini gördüklerini belirten Kaymakam Kemal Þahin sözlerini þu þekilde sürdürdü; “Nizip’in sorunlarýnýn çözüm noktasýnda NTO ile her zaman iþbirliði içerisinde çalýþtýk. Bizlerin görev yerleri her zaman deðiþebilir ancak ben Nizip’ten mutlu bir þekilde ayrýlýyorum. Bizim açýmýzdan en önemlisi bu þekilde ayrýlmaktýr. Sizleri artýk birer hemþehri olarak görüyorum. Nizip’in fedakâr ve cefakâr insanlarýný hiçbir zaman unutmayacaðým. Ýstanbul’a yolu düþen tüm Nizip’li iþ adamlarýna her zaman kapým açýk. Sizlere ve NTO’ya Nizip Kaymakamlýðý’na vermiþ olduðu desteklerden dolayý çok teþekkür ediyorum.” dedi.
Nizip Kaymakamý Kemal Þahin ile baþarýlý bir dört yýl geçirdiklerini ifade eden NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt þunlarý ifade etti: “Sayýn Kaymakamýmýz Kemal Þahin, hem Nizip’te hem de Organize Sanayi Bölgesin de yaptýðýmýz çalýþmalarda bizi yönde hissetmemizi saðladý. Ayrýca bazý dönemlerde hem bizlere hem de ilçemizdeki yaþayan insanlara bir aðabey kardeþ þefkati ile ilgi gösterdi. Bundan sonraki görevinizde Nizip Ticaret Odasý sanayicileri, tüccarlarý ve iþ adamlarý adýna baþarýlar diler yapmýþ olduðunuz veda ziyareti için teþekkür ederim.” ifadelerini kullandý.
Ziyaretin sonunda NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt ve NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak tarafýndan Kaymakam Kemal Þahin’e Nizip’e yapmýþ olduðu hizmetlerden dolayý plaket takdim edildi.
Gerçekleþen ziyarete NTO Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat, NTO Meclis Katip Üyesi Ali Kaya, NTO Yönetim Kurulu, Meclis ve Disiplin Kurulu Üyeleri de katýldý.
![]()